Реших да изневеря на съпругата си. Нашият брак минаваше през

...
Реших да изневеря на съпругата си. Нашият брак минаваше през
Коментари Харесай

Когато нашият брак се разваля, намерих любовница, но изведнъж всичко се обърка.

Реших да изневеря на брачната половинка си. Нашият брак минаваше през сложни времена – домакинство, деца, кавги.

На работа се появи нова колежка, всички толкоз млади, радостни, необременени с домакинство и семейство. Започнах да се грижа за нея, дарявах цветя, водих на кафе. Казвах на брачната половинка си, че закъснявам на работа, разчиствам компютъра на приятеля си от вируси и други извинения.

Най-накрая млада колежка ми даде обещание секс. В събота в къщата й беше планувана среща, преди тя не ме канеше у тях. Върнах се вкъщи благополучен, радвах се на триумф. Хормоните бушуваха, пеперудите в стомаха шумолеха мощно, а мозъкът беше изцяло мъгляв.

Вкъщи ме посрещна изтощена брачна половинка, а децата към този момент спяха. Невъзможно е да се скрие нещо от дамите – те виждат хора като професионални физиономисти. Ето за какво, моята Марина незабавно видя, че съм удовлетворен, като котка. Нищо не разясняваше, просто затопли вечерята. Каза, че доста е изтощена и по-късно ще измие чиниите и си отиде в другата стая.

След вечеря отидох в спалнята и видях следната картина: Марина заспа, без да се съблече, даже косата й не беше разплетена. Очевидно тя е била толкоз изтощена, че просто е нямала сили за това. Заспа с албум със фотоси. Започнах да преглеждам албума.

Разгледах фотосите и там … жена ми във времето, когато сме били гаджета. Красива, свежа … И моето предостатъчно лице до нея, щастието си личеше от фотосите. И тогава си спомних по какъв начин бях влюбен в нея, по какъв начин се грижех, не можех да дремя през нощта!

Цяла нощ мислех за жена си, за новата ми обичана, за фамилията ми, за децата, за
проблемите си, за нашия метод на живот. Много мислех. Исках толкоз доста да видя тази същата Марина още веднъж до мен. И най-сетне ме озари! В края на краищата, нищо не ми пречи да стартира да се грижа за жена си, както преди. Да я повеждам на кафене, а не колежката от работата. Да върша изненади, да приказвам похвали.

Въпреки, че беше 5 часа сутринта, се обадих на майка ми и се договорих тя да вземе децата при нея за уикенда. След това отидох в магазин нон-стоп за цветя и купих неповторим букет. Преди Марина да се разсъни, а тя става рано, съумях да направя закуската и да я занеса в леглото.

Жена ми беше сюрпризирана и извънредно щастлива от вниманието. И аз се възхищавах на разрошената й коса и на сънливия, натурален тип. Е, и с букет танцуваше из стаята – тя беше толкоз разчувствана!

Прекъснах връзка с колежката по работа, макар че ми беше мъчно да го направя. Почувствах такова облекчение! Нямам потребност в този момент да се укривам, да неистина жена си и приятелите си, да отнемам фамилията си от пари. В същия ден изпратих брачната половинка си в козметичен салон, а вечерта бяхме в обичания й ресторант. На идващия ден филм, разходки- същинска среща, както преди доста години.

През тези два дни моята Марина беше фантастично изменена, още веднъж стана изумително момиче, в която в миналото съм се влюбил. Сега се пробвам да дам на нея и на фамилията си повече внимание и получавам такава любов, която човек не може да получи с нито една държанка.

Така че, мъже! От личния ми опит съм уверен, че една жена е отражение на мъжа си. Ще бъде ли щастлива – и ще бъдете щастливи и вие. Не вярвате ли? Вижте!

Споделете тази забавна публикация с приятелите си, дано бъдат осведомени и те!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР