Решението не е емоционално, взето е след обмисляне в продължение

...
Решението не е емоционално, взето е след обмисляне в продължение
Коментари Харесай

Станимир Петров: От години има разминавания в това, което БСП говори преди избори и след избори

" Решението не е прочувствено, взето е след обсъждане в продължение на години. В основата не е последният Конгрес на партията, изцяло бутафорен. Такива са и други конгреси, които са нищо незначещи събирания на хора. Всичко е мимикрия на правене на политика, мимикрия на либералност. Реалните политически решения не се вземат от членовете на партията ", сподели пред Станимир Петров, ръководител на партийната организация " Родина " към Българска социалистическа партия - Стара Загора, откъдето оповестиха, че разформироват организацията.

Той отхвърли напускането на Българска социалистическа партия да е обвързвано с присъединяване в различен план.

" Няма да останем аполитични. Но поради смешната изразителност, която върви от държавните мъже в последните седмици, обвързвана с спора в Черноморския басейн, не виждам към коя партия мога да се причисля. Може ли главната цел на всеки човек, обвързван с високата политика в България, е да се прави на по-голям натовец от Йенс Столтенберг ".

Петров добави мнение за това къде е скъсаната връзка сред електората и управлението на партията:

" За мен е безумство Българска социалистическа партия да разчита на русофилски електорат и да поддържа ръководство, което желае увеличение на глобите против Русия. Българска социалистическа партия би трябвало да отстоява това, което приказва в предизборните си акции. Българска социалистическа партия позволи тежки взаимни отстъпки със своите политически позиции. От години има разминавания в това, което партията приказва преди избори и след избори ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР