Решението на комисията Росенец за изслушване на почетния лидер на

...
Решението на комисията Росенец за изслушване на почетния лидер на
Коментари Харесай

Комисията Росенец пак гласува дали да вика Ахмед Доган, първият път нямало кворум

Решението на комисията " Росенец " за чуване на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган на идващото й съвещание в последна сметка не е признато поради липса на кворум, оповестява нейният ръководител Калоян Янков.

На вчерашното съвещание на комисията Янков предложи Доган да бъде изслушан, тъй като е живял в резиденцията по към 4 месеца годишно от 2016 година до 2020 година От данните на арх. Влади Калинов , шеф на ДНСК, се разбра че от 18 обекта в парцела, единствено 4 имат позволения за градеж, а единственият, въведен в употреба е трафопост. 
 Доган е употребил базата в Росенец по четири месеца годишно Доган е употребил базата в Росенец по четири месеца годишно
Почетният водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган е употребил базата в Росенец по четири месеца годишно в интервала от 2016 до 2020 година. Това заяви п...

С четири гласа " за " и един " срещу " идващият вторник да извика на Доган. След гласуването депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид напусна съвещанието, като попита дали решението е взето при годен кворум. Той дефинира съвещанието като " предизборно шоу на сътрудниците, които на гърба на господин Доган желаят да станат отново депутати ".

Според правилника на комисията тя заседава, когато участват повече от половината от членовете й. Ако след оповестеното време за започване на съвещание кворумът не е налице, комисията може да заседава и при наличния състав, когато той не е по-малко от една трета от всичките й членове. След гласуването за викането на Доган, съвещанието бе закрито поради липса на кворум. След като Хамид си потегли, останаха ръководителят, зам.-председателят Светослав Колев и двама от 10-те члена на комисията.

Янков оповестява още, че в закритата част на съвещанието депутатът от " Демократична България " Димитър Найденов е задал въпроси на началника на НСО ген. Емил Тонев за дисциплинарните инспекции против гардовете на НСО, които на 7 юли 2020 година поругаха българския байрак при опита си да изблъскат от брега на Росенец съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Димитър Найденов. От думите на началника на НСО се е схванало, че част от дисциплинарни санкции са анулирани от съда заради неправилна процедура, осъществена от службата.


 Депутатите с нов скандал за Буджака и Росенец, Демократична България и Има Такъв Народ си приписаха взаимно връзки с Пеевски и Доган Депутатите с нов скандал за " Буджака " и " Росенец ", Демократична България и Има Такъв Народ си приписаха взаимно връзки с Пеевски и Доган
Депутатите за следващ се скараха за комисията " Буджака " и Росенец ". Словесната престрелка стартира съучредителят на Демократична Българи...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР