Решението на ЕС за постепенно премахване на двигателя с вътрешно

...
Решението на ЕС за постепенно премахване на двигателя с вътрешно
Коментари Харесай

Решението за забрана на ДВГ в ЕС от 2035-а с минуси за шофьорите?

Решението на Европейски Съюз за последователно унищожаване на мотора с вътрешно горене до 2035 година основава избрани минуси за водачите. Шокът в цените на горивата, ценообразуването на излъчванията на CO2 и увеличението на цените на паркоместата също непрекъснато оскъпяват колите. И това се трансформира в проблем за водачите. Тези от тях които имат приходи над междинните към момента могат да поемат по-високи разноски. Преди всичко тези със личен гараж и домашно зареждане са спокойни по отношение на последното политическо решение.

Но за милиони хора, които желаят да имат коли, които в края на краищата не са разкош, а нужда в живота им, нещата стават тежки. Карането на автомобил с времето от ден на ден се трансформира в разкош. Обещанията, дадени от промишлеността и политиката да създадат електрическата подвижност налична, наподобяват празни като акумулатора на елавтомобила след дълго шофиране по автомагистралата.

За производителите решението на Европейски Съюз е много добра вест. Защото производството на електрически коли не им основава никакви софтуерни спънки, в противен случай - производството е по-малко трудоемко и изисква по-малък брой чиновници. А това им дава обещание огромни облаги. В момента промишлеността към момента плува след държавни дотации, когато става дума за софтуерна промяна, а купувачите на електро транспортни средства също се възползват от тези пари идващи от налозите ни.

Не е извънредно страната /не у нас, схваща се/ да субсидира притежателите на втори коли, които с изключение на електричка имат и с ДВГ в двойния си гараж. Но можете да се настроите към товаа, че най-късно до 2035 година дотации ще приключат. Тогава картите ще бъдат размесени и във връзка с данъчната политика, тъй като загубата на налога върху минералните масла ще наложи развиването на други източници на приходи. И най-после водачът ще заплати по един или различен метод. А това ще направи електромобилността доста по-скъпа.

Към това се прибавя и казусът с куцото разширение на инфраструктурата за зареждане. Електромобилността надалеч не е алтернатива да вземем за пример за водачи, които живеят в апартамент. В последна сметка нито една батерия не може да се презареди единствено с политически изречения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР