Решението дали да кажеш първо Обичам те“ в една връзка

...
Решението дали да кажеш първо Обичам те“ в една връзка
Коментари Харесай

9 признака, че първи трябва да кажеш обичам те

Решението дали да кажеш първо „ Обичам те “ в една връзка е надълбоко персонално. Не съществуват универсални правила или гаранции, а по-скоро то отразява вашите усеща и динамичността на връзката ви. Това е избор, който би трябвало да се управлява от вашата вътрешен глас и равнище на комфорт, както и от разбирането на динамичността на по-дълбоко равнище. Нормално е самичък да решиш какво да кажеш на колегата си и по какъв метод да му съобщиш някоя вест.

Вземете поради естеството на вашата връзка и това какъв брой добре познавате колегата си. Хубаво е да имате поради знаците и сигналите, които са ви дали за своите усеща.

Ако в действителност чувствате, че сте влюбени, и сте уверени в ответната реакция на колегата си, да кажеш първо „ Обичам те “ може да бъде хубав и самоуверен израз на вашите страсти.

Ето и някои признаци, че точно вие би трябвало да извършите тази първа стъпка:

Доверете се на инстинктите си

Ако се чудиш по кое време е подобаващ миг да кажеш „ Обичам те “, най-хубавият метод е да се довериш на инстинкта си. Понякога интуицията играе основна роля при вземането на значими решения за връзката.

Докато рационалният ви разум може да ви подтиква към нерешителност, инстинктите ви могат да ви насочат да извършите крачката и да изразите любовта си. Доверявайки се на сърцето си и изразявайки възприятията си, можете да изживеете същински и сърдечен миг, без значение от непосредствената реакция.

Приемане на уязвимостта

В ранните стадии на запознанството е всекидневно да се фокусираме върху позитивните аспекти на даден човек. Въпреки това, когато станете по-емоционално ангажирани и прекарвате време дружно, ще откриете неговите уязвимости и тънкости. Ако твоят сътрудник те е позволил до вътрешния си свят и сте при приели всичките дефекти един на различен, това е знак, че си подготвена да кажеш „ Обичам те “ на обичания.

 първи би трябвало да кажеш обичам те първи би трябвало да кажеш обичам те

оби

Да сте подготвени за провокации

Връзките неизбежно се сблъскват с провокации – от различия до фамилни задължения и въпрос по какъв начин да кажеш на другия, че нещо не ти харесва. Ако вие и сътрудникът ви съумеете да преодолеете тези стихии, да се помирите и да останете отдадени един на различен, това значи, че сте подготвени да извършите връзката си публична. И тук не приказваме за подписване на брак, а за признание на най-съкровените думи към индивида насреща.

Намеци и дейности на колегата

Ако сътрудникът ви пуска подмятания, прекарва време с околните ви и демонстрира интерес към близкото ви обграждане, той може да алармира за своята обвързаност и подготвеност за по-дълбоко обвързване. В такива случаи това е подобаващ миг да кажеш какво изпитваш и да съгласувате упованията си за вашата връзка.

Огромни мисли за любовта

Когато мислите за любовта преобладават в съзнанието ви, затрудняват концентрацията върху други аспекти на живота ви и постоянно сънувате колегата си, това демонстрира, че изпитвате дълбоки, буйни усеща. В такова прочувствено заредено положение да кажеш това, което ти е на сърцето, може да бъде сърдечен и почтен жест, тъй че моментът е подобаващ.

Споделени прекарвания и значими моменти

Ако с колегата си сте споделили значими прекарвания и значими моменти, като да вземем за пример пътешестване, пренасяне в общо жилище или превъзмогване на провокации в екип, това може да значи задълбочаване на връзката. Тези споделени моменти могат да основат прочувствената основа да кажеш най-съкровените си усеща.

 да кажеш първи би трябвало да кажеш обичам те

Уважение към темпото на другия

Здравата връзка включва ценене на прочувственото движение на другия. Ако и вие, и сътрудникът ви се преценявате с готовността на другия да премине на последващо равнище, това ускорява възприятието на доверие и прочувствена сигурност, а с това и да кажеш на половинката си в случай че имаш проблем с това. В идеалния случай изразяването на любовта би трябвало да се случва, когато и двете страни се усещат удобно.

Подкрепа в сложни моменти

Любовта постоянно се разкрива по време на тествания. Ако сътрудникът ви е бил източник на непоколебима поддръжка по време на сложните моменти и вие сте отвърнали на тази поддръжка, може би е подобаващ миг да признаете възприятията си и да укрепите още повече връзката си.

 да кажеш първи би трябвало да кажеш обичам те

Съгласуване на дълготрайните цели

Когато вие и вашият сътрудник споделяте сходни дълготрайни цели, без значение дали са свързани със фамилията, кариерата или персоналните желания, това демонстрира съгласуемост и ангажираност. Обсъждането на общото ви бъдеще може естествено да докара до изложение на любовта ви. Така в опита си да кажеш личните си проекти се срещате по средата и дружно вървите към общите триумфи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР