Репутацията на Porsche в моторните спортове отчасти се основава на

...
Репутацията на Porsche в моторните спортове отчасти се основава на
Коментари Харесай

Смелите амбиции на Porsche за електрически автомобили карат акционерите да бездействат в бокса

Репутацията на Porsche в моторните спортове частично се основава на неговия връх в надпреварата 24 часа на Льо Ман. Акционерите в немската марка за спортни коли имат потребност от сходно неизменност. През последните месеци акциите на Porsche паднаха под цената си на IPO през 2022 година Резултатите за цялата година тази седмица провокираха растеж на цените на акциите от 12 %, най-хубавият ден до момента.

Не че новините бяха толкоз страхотни. Porsche чака по-ниски маржове на облага тази година. Вместо това пазарът се концентрира върху набора си от актуализации тази година, като новите модели Taycan, Panamera, Macan и 911. Намеците, че косвеният му притежател Volkswagen може да усили броя на свободно търгуваните акции, също ускориха настроенията. Компенсирането на този оптимизъм ще бъде цената на големия залог на Porsche върху електрическите транспортни средства.

Porsche към този момент изостава от най-близкия си съперник Ferrari. Цената на акциите на записания в Съединени американски щати италиан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР