Репутацията е всичко, биха възкликнали някои от големите световни звезди

...
Репутацията е всичко, биха възкликнали някои от големите световни звезди
Коментари Харесай

Вие сте експерт, кажете го на другите!

Репутацията е всичко, биха възкликнали някои от огромните международни звезди от музикалния бизнес, културата и изкуството. 

В епохата на хиляди благоприятни условия за избор сред медии, персони, които да окупират вниманието ни и професионални сътрудници, сме засипани от решения, които би трябвало да вземем. Тогава репутацията - персонална и професионална, се оказва решителен фактор. 

Всеки от нас има такава и на интелигентния човек не е нужна стратегия от упътвания по какъв начин да я пази и поддържа, тъй като това е автоматизирано вкоренено в ценностната му система. Съдържа извечни персонални максими като " спазвай обещанията си, или не обещавай ", " не подхождай с предрешение към никого, преди да си контактувал с него персонално, както и да ти споделят за него другите ", " не се разделяй с хората - работодатели, сътрудници - с неприятно, даже да са те засегнали ", " изпипвай детайлите в работата ", " хвани на себе си, не се подценявай и не работи без пари ", " съобразявай се с околната среда и бъди еластичен при идването на смяна ", " постоянно бъди прецизен ".

Освен това, има и няколко начина - вълнуващи и обоготяващи - да утвърдим репутацията си, да се представим пред повече хора и да си спечелим по-голяма популярност на утвърден специалист. Например:

1. Научете повече за това, което е важно във вашия сектор през днешния ден и бъдете непрекъснати.

Във всяка комерсиална ниша има най-малко едно или повече онлайн или печатни издания, свързани с нея. Вземете няколко от тях (поне 3) и ги изчетете в детайли. Обърнете изключително внимание на това какво сега е в мозъците на водачите в тази промишленост. Редакторите и създателите в едно такова издание доста добре знаят какво е най-добре за бизнеса. Затова е извънредно значимо да сте движимости по тези въпроси и да имате ясно мнение по дадена тематика (тъй като се задачите високо).

2. Обърнете внимание на рекламите.

Те ще ви покажат какво ново и значимо се разиграва във вашата област. Чрез тях ще научите и какво се приказва за водещите компании и техните продажби.

3. Напишете публикация и я предложете за издание в някое от изданията от вашия отрасъл.

Това не е толкоз мъчно, колкото наподобява. Веднъж създали го, ще бъдете създател на изявления в влиятелно издание. Ако имате проблеми с публикуването на ваш материал, напишете имейл до редактора или коментирайте някоя публикация. Така по-лесно ще стартира връзка посред ви.

4. Направете уеб страница и блог.

 

Започнете да поддържате връзка с пазара. Обсъждайте браншовите въпроси и създайте открит конгрес, в който участвате като специалист. Отбележете вашето присъединяване, както и уговорките, които поемате, за възстановяване на изискванията за бизнес във вашата сфера на активност. Освен това може да изложите вашите рекомендации и да публикувате материали, в това число прессъобщения, мнения и други

5. Предложете да говорите пред аудиторията на локален университет.

(Продължава на страница 2.)
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР