Републиканците в Камарата планират да изслушат показания от няколко допълнителни

...
Републиканците в Камарата планират да изслушат показания от няколко допълнителни
Коментари Харесай

Републиканската партия в Камарата ще изслуша допълнителни показания на свидетели от бизнес партньори на Хънтър Байдън на фона на разследване за импийчмънт

Републиканците в Камарата възнамеряват да изслушат показания от няколко спомагателни очевидци, които са правили бизнес с Хънтър Байдън тази седмица като част от настоящото импийчмънт следствие против президента Байдън.

Първият тази седмица е Ерик Шверин, който би трябвало да се яви във вторник, откакто беше свикан предходната година от Надзорната комисия на Камарата на представителите за складиране. Комитетът получи банкови записи, показващи, че Шверин „ има достъп до банкови сметки “, които биха могли да имат отношение към тяхното следствие.

Свидетелството на Шверин идва, откакто Fox News Digital за първи път заяви, че Джо Байдън, като вицепрезидент, е употребявал имейл псевдоними и персонални имейл адреси за връзка с Хънтър Байдън и неговите бизнес сътрудници стотици пъти – в това число със Шверин. Комуникациите идват сред 2010 и 2019 година, като по-голямата част от имейл трафика се прави, до момента в който Байдън е бил вицепрезидент.

Ерик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР