Републиканските законодатели в Ню Йорк призовават губернатора Кати Хочул да

...
Републиканските законодатели в Ню Йорк призовават губернатора Кати Хочул да
Коментари Харесай

Хочул призова да отстрани Браг, след като прокуратурата остави мигрантската тълпа да се разхожда на свобода, въпреки уловения от камерата побой на ченге

Републиканските законодатели в Ню Йорк приканват губернатора Кати Хочул да в профил окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг откакто няколко мигранти, упрекнати в мафия над двама ченгета от полицията в Ню Йорк при нахлуване на Таймс Скуеър, бяха освободени без гаранция.

Лидерът на малцинството в Щатския сенат Роб Орт и 11 други сенатори приканиха губернатора демократ да се откаже от Брег, цитирайки конфликта с последния в дългата поредност от хипотетични провали на левия прокурор.

„ Той управлява работа за публични бранители отвън офиса на окръжния прокурор “, сподели Орт пред кореспонденти във вторник.

„ Безсъвестното отношение на Браг към неотдавнашното нахлуване против двама чиновници на нюйоркската полиция от тайфа мигранти отвън подслон на Таймс скуеър би трябвало да е последната капка “, се споделя в писмото, изпратено във вторник. „ Обществената сигурност на жителите на Ню Йорк е явно изложена на риск. “

Група мигранти бяха уловени от камерата да нападат двама...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР