Републиканските конгресмени в САЩ възнамеряват да започнат мащабни разследвания на

...
Републиканските конгресмени в САЩ възнамеряват да започнат мащабни разследвания на
Коментари Харесай

Републиканците ще разследват администрацията на Байдън

Републиканските конгресмени в Съединени американски щати имат намерение да стартират огромни следствия на държавното управление на Джо Байдън, в случай че си възвърнат контрола над Камарата на представителите на изборите през днешния ден, увери в изявление за Си Ен Ен техният водач в долната камара Кевин Маккарти, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Сред досиетата, които възможното ново болшинство би желало да отвори още веднъж, Кевин Маккарти загатна изключително безредното евакуиране на Съединени американски щати от Афганистан през август 2021 година и аргументите за пандемията от КОВИД-19. Той не изключи и вероятното пускане на процедури за уволняване, за което приканват някои членове на неговата партия, без да прецизира против кого ще бъдат ориентирани.

" Ние в никакъв случай няма да използваме уволнения за политически цели ", сподели Маккарти, който може да стане на следващия ден ръководител на Камарата на представителите, на мястото на Нанси Пелоси.

" Това обаче не значи, че в случай че нещо се появи, то няма да бъде употребявано в различен миг ", добави 57-годишният републиканец.

Той увери, че има поддръжката на своята партия, както и на Доналд Тръмп, да поеме водачеството в Камарата на представителите, в миг, когато Републиканската партия води в социологическите изследвания.

Седем години след не съумя да стане ръководител на Камарата на представителите, Кевин Маккарти, конгресмен от Калифорния, ще получи опция за реванш, с помощта на напъните си да се сближи с Доналд Тръмп и неговите поддръжници, отбелязва Агенция Франс Прес.

В изявлението за Си Ен Ен републиканецът подсети също, че неговата партия има намерение да сложи като свои цели битката с инфлацията и миграцията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР