Република Сръбска ще стане независима държава, защото в Босна и

...
Република Сръбска ще стане независима държава, защото в Босна и
Коментари Харесай

Додик: Република Сръбска ще стане независима държава

" Република Сръбска ще стане самостоятелна страна, тъй като в Босна и Херцеговина не можем да участваме в районни начинания, които биха могли да ни бъдат потребни ", съобщи водачът на Република Сръбска Милорад Додик.

Според него, Босна и Херцеговина се е трансформирала в " подготвителен полигон " за посланика на Съединени американски щати в Сараево и упрекна бошняшкия член на тричленния Председателски съвет на страната Денис Бечирович, че ненавижда сърбите, заяви Анадолската организация.

" Щом Денис Бечирович се разсъни, той незабавно намразва сърбите. Живеем в невъзможна страна, в която някои посолства се упражняват върху нас, само че и това ще премине един ден. Босна и Херцеговина е подготвителен полигон на американския дипломат, само че и това ще им мине ", сподели Додик.

В края на март държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен съпостави неотдавнашната политическа позиция на Додик с тази на съветския президент Владимир Путин.

Додик съобщи, че скоро ще бъде признат закон, забраняващ на членовете на ЛГБТ общността да влизат в образователни заведения.

Решението се основава на желанието на локалните управляващи да запазят обичайните фамилни полезности на народа на Република Сръбска, сподели той.

По-рано Додик съобщи, че политиката на Съединени американски щати и Англия е трансформирала Босна и Херцеговина в " прокълната " страна и цели разпадането на Република Сръбска.

Според Додик локалните сърби не имат вяра, че Съединени американски щати и Англия са другарски настроени към тях, написа БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР