Репортерите на По света и у нас Мая Димитрова и

...
Репортерите на По света и у нас Мая Димитрова и
Коментари Харесай

Журналисти от БНТ с награди от фестивала Свети Влас

Репортерите на " По света и у нас " Мая Димитрова и Александър Марков получиха награди от Фестивала за телевизионна публицистика " Свети Влас ". Отличията бяха връчени за девети път.

Мая Димитрова беше наградена за репортаж за неетичната процедура в елитни гимназии да се одобряват възпитаници с невисок триумф. Александър Марков пък за поредност репортажи за най-голямото обучение на НАТО след края на Втората международна война в Норвегия. Тази година Българска национална телевизия взе участие на фестивала с няколко номинации.
Александър Марков: Китайците сякаш са ни проклели да живеем в забавни времена, светът става все по-интересен и по-сложен и се веселя, че Българска национална телевизия съумява да го изясни по забавен метод.Мая Димитрова: Радвам се, че Българска национална телевизия завоюва цели две награди и за следващ път доказахме, че нашите публицисти си заслужават.Георги Лозанов: Обществената медия, изобщо малкия екран, се прави от публицистите и от репортерите, постоянно се случва публичните медии да приказваме, че са в рецесия, само че това е рецесия на управлението, репортерите в никакъв случай не са в рецесия.Иван Гарелов: Миналата година и двете огромни награди бяха за Българска национална телевизия, тази година не са измежду огромните награди, само че имат пък двама за кореспонденти.
Журналистическите премиите „ Свети Влас " бяха връчени за девети път.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР