Репортерът на Господари на уеба“ Влади Василев намери любовта на

...
Репортерът на Господари на уеба“ Влади Василев намери любовта на
Коментари Харесай

Влади Василев се жени за застрахователка

Репортерът на „ Господари на уеба “ Влади Василев откри любовта на живота си. Тези дни той публично стана „ привързан “ в обществената мрежа със своята половинка Антония Чобанова . Младата русокоска работи в застрахователна организация и произлиза от много заможно семейство.

Двамата са дружно повече от година, написа " Галерия ". Запознали се посредством общи другари, а се сближили около общата си пристрастеност – пътешествията.

 

Бали, Дубай, Тайланд и Барселона са единствено част от многото кътчета по света, които Антония е обиколила. С Влади пък неотдавна се върнаха от красивия гръцки остров Лефкада.

Повелителят на „ Бялата лястовица “ споделил пред свои сътрудници желанията си направи Тони своя брачна половинка. Антония от дълго време желала да основат семейство, само че Василев се тормозил, че нямал постоянни приходи. Тези дни стана ясно, че репортерът е назначен в отдел „ Маркетинг “ на ЦСКА.

Проверка на „ Галерия “ откри, че Василев ще взима към 3000 лв. месечно. Като прибавим и хонорара от „ Господарите “, Влади към този момент не може да се оплаче от приходите си.

Както Антония, по този начин и Влади не си падали по обилните тържества. Най-вероятно двамата ще подпишат следващата година, като не е изключено и към този момент да работят за бебе.

До момента Василев не е вадил на показ интимните си връзки. Преди няколко години към името му се заформи скандал поради сестра му Соня.

Тя бе задържана с обвиняване за сводничество и по-късно – освободена. Соня бе пиар на балет „ Вавилон “, организираше и разнообразни състезания за хубост, измежду които „ Мис Секси дупе “. Според версията на проверяващите сестрата на Влади е употребила връзките си в артистичните среди за търговия с плът. Тарифата на девойките варирала от 600 до 1000 лв..

Близки до Василев разясняват, че Соня постоянно е била черната овца в фамилията. В цялостен контрастност с брат си, който постоянно прави репортажи за положителни хора, заслужили премията „ Бяла лястовица “ на „ Господарите “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР