Ренета Тонич, Анелия Долапчиева, Андрей Рунчев и водачът на бургаската

...
Ренета Тонич, Анелия Долапчиева, Андрей Рунчев и водачът на бургаската
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС единни и в добрите каузи, кандидати за депутати от Бургас почистиха парк Минерални бани

Ренета Тонич, Анелия Долапчиева, Андрей Рунчев и лидерът на бургаската листа Жечо Станков събраха голямо количество боклуци

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС се включиха в националната акция „ Да почистим България “, която тази година минава под мотото „ Подай ръка на природата “. 

Ренета Тонич, Анелия Долапчиева, Андрей Рунчев и лидерът на бургаската листа Жечо Станков помогнаха парк „ Минерални бани “ да се трансформира в по-чисто и приветливо място, оповестиха от ГЕРБ – Бургас.

Отборът е тим, когато е един до друг постоянно – и в борбите, и в празниците. Показахме, че сме единни освен на политическата сцена, но… и в положителните дела, оповестиха те, откакто в границите на няколко часа събраха доста чували с боклуци, изхвърлени от недобросъвестни жители.

 

17 септември е Световен ден на почистването на планетата Земя. Само със задружни старания природата може да се освободи от противозаконните сметища и да се трансформира в същински общ дом – комфортен и чист, разясниха от ГЕРБ-Бургас.

За страдание обаче до момента в който едни почистват и се стараят да трансфорат Бургас и региона в по-добро място за живеене, други се забавляват, като разрушават. За следващ път вандали са разрушили обозначителните табели в парка.  
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР