Renault стартира своята кампания за лансирането на Renault Captur E-Tech

...
Renault стартира своята кампания за лансирането на Renault Captur E-Tech
Коментари Харесай

RENAULT CAPTUR E-TECH: ДОРИ ДА Е ХИБРИД, ВСЕ ПАК МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕШ И ДРУГ НАЧИН ЗА ПРИДВИЖВАНЕ

Renault започва своята акция за лансирането на Renault Captur E-Tech hybrid. Рекламният клип бележи сериозна и невиждана повратна точка в автомобилната промишленост. В унисон с времето и в очакване на новите регулации за автомобилна реклама, за първи път марката предлага на своите клиенти рационално ползване на автомобила.

Арно Белони, световен основен маркетинг шеф на Renault, декларира „ Renault непрестанно търси способи за развиване и иновация. С нашата хибридна технология E-Tech ние сме в положение да предложим по-устойчиви коли, предлагащи по-чисто наслаждение от шофирането. За новия рекламен клип на Renault Captur E-Tech hybrid търсех самоуверен метод, съгласуван с времето. За първи път интензивно предлагаме на нашите клиенти да не употребяват автомобила си от самото начало, невиждан избор в автомобилната промишленост. "

НЕТРАДИЦИОННА РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ

Renault още веднъж се нарежда на страната на публичния напредък с тази нова история. Клипът се основава на концепцията, че от време на време може да избират и различен метод на напредване. Във кино лентата основните герои се отхвърлят да употребяват своя Renault Captur E-Tech hybrid и избират да карат велосипед или да вървят пешком.

Клипът показва три разнообразни семейства, вземайки поради разнообразни публични обстановки. Историята стартира с мъж, който се успива за работа, бърза да се облече и взема решение да тръгне за работа с велосипед, оставяйки Renault Captur E-Tech hybrid паркиран в гаража. Продължава с няколко другари, които се приготвят за вечерно излизане. Те напущат дома си под дъжда и се втурват към своето Renault Captur, само че единствено с цел да вземат чадър от купето. В края на историята е показано семейство, чиито деца се подготвят да отидат на учебно заведение с автомобила, когато родителите вземат решение да оставят Renault Captur паркирано и да тръгнат пешком.

Кавърът на песента на Шаная Туейн "You`re still the one " от Okay Kaya, оркестриран от Start-Rec, поетично озвучава кино лентата, с цел да подчертае, че Renault Captur E-Tech hybrid остава разполагаем, когато имаме потребност от него, само че въпреки всичко не е наложително да го използваме от самото начало.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР