Renault разпространи подробности за нова специална серия- E-Tech engineered, която

...
Renault разпространи подробности за нова специална серия- E-Tech engineered, която
Коментари Харесай

Renault анонсира специалната серия E-Tech engineered

Renault популяризира детайлности за нова специфична серия- E-Tech engineered, която е налична единствено за електрифицираните (E-Tech Hybrid и Plug-In Hybrid) пазарни оферти на марката.

От този месец и в началото единствено във Франция, специфичната серия E-Tech engineered, за която от Renault споделят, че е въодушевена от напълно новия и 100% електрически , е налична за поръчка при Arkana, Megane Hatchback и Estate, Clio и Captur

E-Tech engineered специфичната серия се отличава от познатото досега с Warm Titanium акценти и детайли по екстериора, тематично осъществяване на логото, спомагателните обозначителни емблеми и други.

Във вътрешността, от Renault са заложили на тематичен Warm Titanium тегел на тапицерията, златни декоративни детайли по предното табло и вентилационните отвори, стилизирано E на кормилото и особено осъществяване на праговете на вратите.

Renault стартира специфичната серия E-Tech Engineered от юни във Франция за Clio, Arkana, Megane (комби и хечбек), а Captur ще бъде разполагаем малко по-късно през годината.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР