Renault разпространи първото изображение, под формата на скица, на интериора

...
Renault разпространи първото изображение, под формата на скица, на интериора
Коментари Харесай

Renault Austral : Поглед към интериора

Renault популяризира първото изображение, под формата на схема, на интериора на напълно новия си модел Austral, за който от компанията споделят, че ще предложи енергична визия, чувство за благоденствие и безкомпромисно качество, в композиция с новата бордова система.

От Renault споделят, че интериорът на ще бъде извънредно необятен и модулен, с голям брой отделения за предмети (вместимост от над 30 литра), включително и подлакътника. Там са завършени две отделения и обособена зона за безжично зареждане на мобилен телефон, а спомагателна модулност във вътрешността е реализирана с помощта на консолидираното на плъзгащият се заден ред седалки.

L-образното осъществяване на OpenR бордовата система предлага цифровизирана екранна повърхност от 774 кв.см с явен и елементарен за работа и схващане интерфейс.

OpenR Link цифровият интерфейс, който е създаден въз основата на Android OS, дава обещание всички познати от тази операционна система преимущества, включително и потвърдили се като извънредно сполучливи и потребни решения от екосистемата на Гугъл.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР