RENAULT разкри първите подробности за новата версия на емблемата си

...
RENAULT разкри първите подробности за новата версия на емблемата си
Коментари Харесай

RENAULT направи CLIO още по-привлекателно

RENAULT разкри първите детайлности за новата версия на емблемата си Clio, от лансирането на която през 1990 година досега има повече от 16 000 000 осъществени екземпляра в световен мащаб.

Основните новости при дизайна са свързани с новото оформление на предната част на компактния модел, само че съществени промени има и навътре в автомобила, включително и напълно ново цифровизирано инструментално табло, което е част от общоприетото съоръжение на всяко едно от равнищата на Clio, включително и в новото хибридно E-Tech със 145 конски сили.

Интересна оригиналност също по този начин е напълно новото за модела равнище на осъществяване Esprit Alpine, което дебютира за първи път при напълно новия

" Clio се радва на непрестанен триумф ", споделя Фабрис Камболив, изпълнителен шеф на Renault. " Той е най-продаваната френска кола в целия свят и водач в категорията в Европа. Новото Clio акцентира модерния си тип, като разкрива нова, изразителна предна част. Пълното хибридно задвижване E-Tech под капака е същинско наслаждение за шофиране, отделя по-малко излъчвания и има по-голям пробег: 145 конски сили, с до 93 грама CO2 на километър и 4.1 литра на 100 километра. Идеална технология за клиентите, търсещи да възобновят своите дизелови коли ".

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР