Renault Rafale, представен през юни 2023 г. на Парижкото авиошоу

...
Renault Rafale, представен през юни 2023 г. на Парижкото авиошоу
Коментари Харесай

Лансиран е Renault Rafale - видео

Renault Rafale, показан през юни 2023 година на Парижкото авиошоу в Le Bourget към този момент може да бъде поръчан на цена от 43 800 евро. Доставките ще се осъществят през лятото на 2024 година

Дългият 4,71 метра модел в дизайн на SUV купе изилиза на пазара като цялостен хибрид със 147 кВт/200 к.с., за който производителят дава обещание WLTP разход от 4,7 литра бензин на 100 километра. Би трябвало да са вероятни обхвати до 1100 километра. В взаимозависимост от оборудването се предлага и задвижване на всички колела.

Вътре на пасажерите се предлага обилно пространство с 302 милиметра място за коленете и 880 милиметра пространство за главите. Наличен е размер от 627 литра за багаж, а информационно-развлекателната система дава развлечение и информация с голям брой функционалности на Гугъл и повече от 50 налични приложения.



Панорамният покрив с технология, основана на течни кристали, може да бъде превключван на непрогледен или транспарантен посредством гласова команда посредством Гугъл Assistant или с натискане на бутон.



До края на годината Renault ще разгласи по-мощна версия със задвижване на четирите колела с 220 кВт/300 к.с., която ще има спомагателен електромотор на задния мост и специфична конфигурация на окачването.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР