RENAULT ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПРЕОТКРИВА. ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА

...
RENAULT ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПРЕОТКРИВА. ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА
Коментари Харесай

THE ORIGINALS RENAULT: БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН ВИРТУАЛЕН МУЗЕЙ НА МАРКАТА, ПРЕДСТАВЯЩ ЕМЛЕМАТИЧНИ МОДЕЛИ

RENAULT ПРОДЪЛЖАВА ДА съдебна експертиза ПРЕОТКРИВА. ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА СИ МАРКАТА ОТКРИВА НОВ ВИРТУАЛЕН МУЗЕЙ В КОМБИНАЦИЯ С ОНЛАЙН МАГАЗИН. ТАКА RENAULT ДАВА НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ И ФЕНОВЕ ВЪЗМОЖНОСТ, С НАБЛИЖАВАНЕТО НА КОЛЕДА, ДА ПРЕЖИВЕЯТ 123 ГОДИНИ ФРЕНСКА СТРАСТ КЪМ АВТОМОБИЛИТЕ И съдебна експертиза СДОБИЯТ С RENAULT МОДЕЛ ПОД ЕЛХАТА.

Renault още веднъж се свързва с предишното си и публично отваря първия си виртуален музей. Той е онлайн, изцяло безвъзмезден и се назовава The Originals. Към него марката отваря и нов онлайн магазин The Originals, където посетителите могат да поръчат артикули, някои от които към този момент се оферират в L’Atelier Renault на Шанз-Елизе. И двата уеб страницата са налични по целия свят и са преведени на шест езика (френски, британски, немски, испански, португалски и италиански). Допълнителни езици ще бъдат добавени през идващите месеци.

С лансирането на този нов виртуален музей Renault предлага на посетителите от целия свят достъп до френското културно завещание на марката без пространствени и времеви ограничавания. Турът е безграничен, мощно визуализиран, формиран от архиви и механически данни, посещаване, приспособен към днешния свят, палав и занимателен.

Музеят показва 21 от именитите модела на марката в ново и новаторско софтуерно преживяване с помощта на процеса на фотограметрия. Renault избра тази технология, с цел да усъвършенства преживяването на посетителите и да показа своите емблематични модели с несравними елементи. За задачата марката основава само по рода си студио за сканиране на коли със особено осветяване. Моделите са подробно сканирани в 3D, а зоните, до които системата не може да доближи, са ремоделирани и съединени по време на процеса на постпродукция.

Сайтът ще включва още модели от края на декември 2021 година: 50 нови модела ще бъдат налични до края на януари 2022 година, а 80 ще бъдат стартирани до края на декември 2022 година

„ Renault, емблематична марка на поп културата, се нуждаеше от музей, заслужен за името. С тази виртуална изложба ние разрешаваме на нашите гости да преживеят още веднъж нашата обща история. Вселената на марката Renault може да бъде открита и в гамата артикули на The Originals, налични в нашия нов онлайн магазин. ” показва Арно Белони, основен маркетинг шеф Renault.

Този нов онлайн магазин също е опция за марката да възроди решимостта си да центрира своята ДНК към насърчаването на мощни прочувствени връзки с клиентите си, като в същото време диверсифицира избора си, с цел да доближи до по-широка публика. С 400 продукта, към този момент налични онлайн – миниатюри, облекла, играчки, аксесоари, украшения и други – както и неиздадени до момента сбирки и одобрени бестселъри, този нов онлайн магазин е стратегически трамплин за енергизиране на марката. Предстоят още доста изненади през идващите месеци и сбирките ще се обогатяват постоянно.

виртуалния музей на Renault The Originals.
в Renault онлайн магазина The Originals.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР