Renault отваря щанда си на Автомобилен салон София за още

...
Renault отваря щанда си на Автомобилен салон София за още
Коментари Харесай

RENAULT ЛАНСИРА ЕКСКЛУЗИВЕН САЙТ ЗА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ

Renault отваря щанда си на Автомобилен салон София за още по-широка публика, лансирайки специфична цифрова платформа.

Феновете на марката могат да се записват за достъп до уеб страницата от през днешния ден.

Стратегическия проект Renaulution, показан през януари 2021 година, слага като съществена цел за марката Renault позиционирането й като софтуерна, напредничава и цифрова марка. Водена от този блян за Автомобилен салон София Renault България стартира неповторима цифрова платформа, предоставяща на необятната публика опцията да се запознае с всички новости, които марката ще разгласи на щанда си.

Емил Гърнев, общоприет управител Renault за България, декларира „ Renault непрестанно търси благоприятни условия за иновация и връзка с колкото се може по-широка публика. Чрез тази нова цифрова платформа ще имаме опция да споделяме новините от щанда си до нашите почитатели, които нямат опция да посетят физически Автомобилен салон София. В същото време това е опция да предоставим в допълнение извънредно наличие, фокусирано върху най-интересните министър председатели в нашата гама. “

От през днешния ден почитателите на марката могат да се записват за достъп до уеб страницата, който ще бъде публично открит със старта на Автомобилен салон София при започване на месец юни.

Renault ще приема гости на своя щанд на Автомобилен салон София в зала 4 на Интер Експо Център, както и на .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР