Renault обяви, че в европейските дилърски центрове на марката вече се

...
Renault обяви, че в европейските дилърски
центрове на марката вече се
Коментари Харесай

Renault приема заявки за Express Van

Renault разгласи, че в европейските дилърски центрове на марката към този момент се приемат заявки за закупуването на новия Express Van, който дава обещание да предложи още по-гъвкаво и софтуерно решение за професионалистите търсещи компактно решение за превозване на колета или оборудване.

Renault Express Van, което ще бъде стартирано на пазара от април, дебютира с нов дизайн, C-Shape диодни дневни светлини, избор между пет съществени екстериорни цвята, както и с модерен интериор с голям брой хитроумни решения за транспортиране на дребни предмети, общият размер на които може да доближи 48 литра.

Express Van предлага опция за транспортирането на товари с дължина от до 1.91 метра, а страничната врата предлага достъп до товарното поделение с ширина от 716 мм. Товарната съдържимост на вана е от 3.3 до 3.7 куб.м, товараносимостта е от 650 (дизелова версия ) до 780 килограма (бензинова версия), а за закрепване са предвидени шест точки на пода и четири на стените.

На територията на Европа, Renault Express Van се предлага в две двигателни версии- бензинова 1.3 TCe 100 FAP и дизелова 1.5 Blue dCi в мощностни разновидности 75 и 95 конски сили, като и двете идват в композиция с 6-степенна ръчна предавателна кутия.

По отношение на оборудването, в зависимост от равнището на осъществяване, Express Van може да бъде снабден с Rear View Assist, камера за задно виждане, система за известяване при позициониране на превозно средство в мъртвата точка на погледа на лидера, система за безжично зареждане на мобилен телефон, Renault EASY LINK мултимедия и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР