RENAULT обяви, че след изключително позитивната потребителска реакция, компанията е

...
RENAULT обяви, че след изключително позитивната потребителска реакция, компанията е
Коментари Харесай

RENAULT TRAFIC SPACENOMAD : Автомобилът за бягство от ежедневието

RENAULT разгласи, че след извънредно позитивната потребителска реакция, компанията е взела решение да започва продажбите на напълно новата специфична кемпер версия на новия RENAULT- RENAULT TRAFIC SPACENOMAD.

От RENAULT анонсират, че TRAFIC SPACENOMAD ще се предлага в началото в три европейски държави- Франция, Белгия и Швейцария, в Carmine Red цвят, като поръчки за закупуването на кемпера ще стартират да се одобряват при започване на юли.

От френската марка подчертават върху това, Trafic SpaceNomad е 100% създаван във Франция, като базата на кемпера- новия Trafic, се сглобява в Сандовил, след което "попада " в опитните ръце на колегата в инициативата- Groupe Pilote.



Успоредно с познатите типичен кемпер улеснения и решения, RENAULT TRAFIC SPACENOMAD предлага опция за нощуване на до четири индивида, а всеки един от представителите на автомобила ще бъде оборудван и със безоблачен панел, зареждащ вторична батерия, която дава отговор за зареждането на бордовите ледник, водна помпа и осветителна система, и увеличаващ автономността отвън електрическата мрежа от 48 на 72 часа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР