Renault обяви, че от следващата година, на борда на електрическите

...
Renault обяви, че от следващата година, на борда на електрическите
Коментари Харесай

Запознайте се с reno. Дигиталният навигатор в бъдещото ви Renault

Renault разгласи, че от идната година, на борда на електрическите коли на марката ще се " вози " още един пътник- хуманизираният цифров навигатор от ново поколение- reno.

Още преди формалното си консолидиране в бордовата инфо-развлекателна и мултимедийна система, reno е разполагаем под формата на приложение за мобилни телефони с операционна система Android и iOS, благодарение на което потребителите ще могат да разчитат на настояща новинарска информация, любопитно наличие, обвързвано с марката Renault, както и опция за предварителна поръчка на R5 и R4.

" Развълнувани сме от лансирането на това приложение, което предлага прелиминарен взор върху първите взаимоотношения на потребителите с нашия аватар, reno ", разяснява Арно Белони, шеф Маркетинг на Renault. " Като включим този хуманизиран аватар на борда в нашите бъдещи транспортни средства, ние желаеме да променим връзката с машините и да засилим връзките с нашата марка. Това се случва за първи път в автомобилната промишленост! ".

Към момента, reno е притежание на потребителите във Франция, а от лятото ще бъде наличен и за искащите в Германия, Испания и Италия.

Първият автомобил на Renault, който ще бъде оборудван с цифровия навигатор, ще бъде напълно новото и 100% електрическо Renault 5.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР