RENAULT обяви, че от днес във Франция започват да се приемат

...
RENAULT обяви, че от днес във Франция
започват да се приемат
Коментари Харесай

Новото RENAULT CLIO тръгва във Франция

RENAULT разгласи, че от през днешния ден във Франция започват да се одобряват поръчки за закупуването на напълно новото поколение на хитовия за марката модел CLIO, който отбеляза международната си премиера по време на интернационалното ревю в Женева само преди няколко седмици.

Новото Clio стартира пътя си на европейския пазар в три съществени равнища на изпълнение- Life, Zen и Intens, както и в две специални- R.S.Line и Initiale Paris. Базовата цена на новата генерация на модела във Франция е определена на 14 100 евро за версията Life SCe 65, а топ-изпълнението- първокласната INITIALE PARIS, което към момента не е налично за поръчка, струва 26 100 евро за модификацията Blue dCi 115.

След повече от 15 милиона реализирани представителя в целия свят и лидерска позиция по продажби за марката, за новото от компанията коментират, че главният акцент и крайна цел на екипа е била основаването модел с изцяло нов, извънредно първокласен и ергономичен интериор, изпълнен с висококачествени материали, меки повърхности по предното табло, панелите на вратите и централната подпора. От Renault анонсират също по този начин, че новото Clio е разработено и с концепцията да бъде обвързван с околния свят, като дефинират това си желание със Smart Cockpit настройване на интериора. Новата генерация на модела идва с отвесно позициониран и най-голям в класа си информационен екран/таблет, както и с напълно дигитално контролно табло.

Макар и с 14 мм по-къса и с до 3 сантиметра по-ниска, от компанията анонсират, че новата генерация е с по-просторен интериор. В същото време, товарната вместимост на багажното поделение е увеличена до 391 литра, а в купето има допълнителни отделения за по-малки багажи с съдържимост от 26 литра.

Цялостно трансформиран и усъвършенстван, изненадите към новото Clio ще продължат и през идната година, когато френската марка ще започва продажбите на първата в историята му версия с хибридно задвижване.

С премиерата на хибридната версия на новото Clio, Renault ще направи модела още по-добър вариант за градска подвижност, като обещава опция за придвижване в изцяло електрически режим в 80% от случаите на движение в обитаеми места.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР