RENAULT обяви, че от днес компанията започва да приема предварителни

...
RENAULT обяви, че от днес компанията започва да приема предварителни
Коментари Харесай

RENAULT AUSTRAL : Начало на предварителните поръчки

RENAULT разгласи, че от през днешния ден компанията стартира да приема предварителни поръчки за закупуването на напълно новия електрифициран модел на марката- AUSTRAL, като в началото автомобилът е разполагаем в пет европейски страни, включително Франция, Испания, Италия, Германия и Нидерландия.

От RENAULT споделят, че все още в потребителската стратегия Austral Now за новия AUSTRAL, който означи международната си на Автосалон София 2022, интерес за закупуването на модела са декларирали повече от 34 000 индивида.

Разработеният въз основата на модулната платформа CMF-CD, RENAULT AUSTRAL дава обещание да предложи на потребителите извънредно необятен и модулен интериор, с голям брой отделения за предмети (вместимост от над 30 литра), включително и подлакътника. Там са завършени две отделения и обособена зона за безжично зареждане на мобилен телефон, а спомагателна модулност във вътрешността е реализирана с помощта на консолидираното на плъзгащият се заден ред седалки.

L-образното осъществяване на OpenR бордовата система предлага цифровизирана екранна повърхност от 774 кв.см с явен и елементарен за работа и схващане интерфейс.

OpenR Link цифровият интерфейс, който е създаден въз основата на Android OS, дава обещание всички познати от тази операционна система преимущества, включително и потвърдили се като извънредно сполучливи и потребни решения от екосистемата на Гугъл.

Благодарение на системата си за ръководство на четирите колела 4CONTROL Advanced, AUSTRAL пък е без еквивалент в своя C-SUV сегмент.

По отношение на задвижващите елементи, RENAULT AUSTRAL е напълно електрифициран, като E-TECH Hybrid технологията е изпълнена с 1.2-литров, трицилиндров турбоагрегат, електромотор и стилен батериен модул, за оптималната мощ от 160 или 200 конски сили. Налични също по този начин са и още две бензинови модификации- 130 к.с. 48V Mild Hybrid Advanced и 140 к.с./ 160 к.с. 12V Mild Hybrid.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР