Renault обяви, че от 10 март, дилърите на марката във Франция

...
Renault обяви, че от 10 март, дилърите на
марката във Франция
Коментари Харесай

RENAULT започва да приема заявки за ARKANA

Renault разгласи, че от 10 март, дилърите на марката във Франция ще стартират да приемат поръчки за закупуването на изцяло новото пазарно предложение на компанията- ARKANA, за което от фирмата акцентират, че е първото спортно SUV от масов производител.

С динамичен екстериорен дизайн, просторен интериор и изключително богато софтуерно застраховане, ARKANA вече може да се похвали и с върхова оценка от 5 звезди за сигурността, която предлага на лидера, неговите спътници и останалите участници в пътното придвижване, присъдена от независимата организация Euro NCAP.

Renault ARKANA, базовата цена на което е определена на 29 700 евро за Франция, е определяно от френската марка като - не само заради разнообразието си електрифицирани задвижващи системи, но поради общата си стилистика и приложимостта си, развита и благодарение на отстоянието от 200 мм от пътя.

ARKANA дебютира на европеския пазар не само като един многоприложим и многолик автомобил, само че и като изпълнен на високо технологично равнище. В същото време е наличен и потребен товарен размер от 513 литра, което може да бъде увеличено след сгъването на седалките

В оборудването на ARKANA могат да бъдат открити 10.2-инчов инструментален панел в комбинация с 9.3-инчов централен екран, EASY CONNECT синхронизация с Apple Car Play, Android Auto, Google Search, опция за възобновяване на бордовата система по въздуха (over-the-air), адаптивна система MULTI-SENSE за интериора и общото държание на колата и други.

По отношение на системите за повишаване на сигурността, Renault ARKANA идва с най-доброто, което предлага френската марка. Тук наличие отбелязват асистент на ръководството, адаптивен круд контрол, автоматизирани светлини, автоматично задейства на спирачната система при положение на заплаха от удар, система за следване на пътното платно, видео наблюдаване към цялото превозно средство, паркинг помощник и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР