Renault и Alpine разпространиха информация за участието си на тазгодишното

...
Renault и Alpine разпространиха информация за участието си на тазгодишното
Коментари Харесай

Goodwood Festival of Speed 2022: Какво ще покажат от Renault и Alpine

Renault и Alpine разпространиха информация за присъединяване си на тазгодишното издание на емблематичното автомобилно събитие Goodwood Festival of Speed, което ще се организира в края на тази седмица във Англия.

По време на тематичното автомобилно събитие, Renault и Alpine ще показват за първи път във Англия, а и света, някои от най-новите си и обявени безусловно преди няколко дни коли.

За първи път пред аудитория във Англия ще бъдат показани напълно новият и 100% електрически и , а посетителите на Goodwood Festival of Speed 2022 ще могат да се срещнат от близко с Renault RS10 F1 от 1979 година- първият болид с турбоагрегат, печелил Гран при. По случай 50-годишнината на легендата Renault 5, френската марка дава обещание особено шествие с представители на 5 Turbo Maxi Superproduction.

При Alpine новостите са свързани със международната обществена премиера на специфичната лимитирана серия A110 Tour de Corse 75, както и истинският представител на А110, взел участие в Tour de Corse през 1975 година.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР