Renault Group взима участие на VivaTech със своите марки Renault

...
Renault Group взима участие на VivaTech със своите марки Renault
Коментари Харесай

Renault Group подобрява мобилността на VivaTech

Renault Group взима присъединяване на VivaTech със своите марки Renault и Mobilize и с сътрудниците си от Software République: нововъведения, опити и партньорства.

Презентация на Лука де Мео и Кристиано Амон, основен изпълнителен шеф на Qualcomm на тематика „ Ускоряване на цифровото бъдеще на автомобилостроенето “ на 15 юни от 11:20 ч.

Кръгла маса на шестимата водачи в Software République (Atos, Dassault Systèmes, Orange, Renault Group, STMicroelectronics и Thales), на 17 юни от 12:00 ч.

Renault Group взима присъединяване на 6-ото издание на VivaTechnology, което ще се организира от 15 до 18 юни 2022 година в Париж. Това събитие, отдадено на технологиите, е опция за компанията да показва нововъведенията на своите марки, своите опити и партньорства и да се показа като високотехнологична компания, ангажирана с устойчива подвижност.

В Renault Group постоянно сме се стремяли към нововъведения, с цел да създадем подвижността и новите технологии налични за допустимо най-широка публика. Нашето присъединяване във VivaTech, водещото събитие за нововъведения в Европа, със 7 щанда, 21 плана и 12 колегата, е явен избор за Групата, позиционираща се като софтуерна компания, и е опция за нас да споделим визията си за бъдещата подвижност. Лука де Мео, основен изпълнителен шеф на Renault Group.

ВАЖНИ СРЕЩИ
15 юни, сряда
[11:20 - 11:50] – сцена 1: Лука де Мео, основен изпълнителен шеф на Renault Group, ще приказва дружно с Кристиано Амон, основен изпълнителен шеф на Qualcomm, за вероятностите на цифровия преход в автомобилния бранш. През януари 2022 година Renault Group и Qualcomm ускориха съдействието си за ускорение на дигитализацията на автомобилното преживяване посредством цифровото шаси Snapdragon, което ще се употребява за колите Renault и ще даде най-новите свързани и интелигентни решения.
[сутрин] – щанд Renault: Присъствие на Жан-Мишел Жар, именит художник и композитор, звуков инженер и пионер в електронната музика. Той ще изложи в детайли задачите на съдействието си с Renault, с цел да трансформира автомобила в привилегировано пространство, в което пасажерите ще имат нови звукови преживявания.
[15:37 - 15:43] – VivaTech News Platform: Клотилд Делбо, основен изпълнителен шеф на Mobilize, ще приказва за основаването на марката Mobilize и модела "автомобила като услуга ". Или по какъв начин Mobilize обръща класическото уравнение на автомобилната промишленост, поемайки от услугите към продукта.

17 юни, петък [12:00 - 12:45] - сцена 3

Една година след основаването на Software République, водачите на компаниите-основатели (Atos, Dassault Systèmes, Orange, Renault Group, STMicroelectronics и Thales) ще вземат присъединяване в кръгла маса, с цел да споделят първа оценка и бъдещи вероятности. Родолф Белмер, Бернар Шарлез, Алиет Мусние-Ломпр, Лука де Мео, Фредерик Льо Гревес и Патрис Кен ще показват по какъв начин дружно членовете-основатели са съумели да основат взаимна екосистема от отворени нововъведения.

За достъп до цялостната стратегия на Renault Group на VivaTech: events.renaultgroup.com/en

RENAULT GROUP, ИНОВАЦИИ, КОИТО ДА БЪДАТ ВИДЯНИ И ПРЕЖИВЯНИ (Павилион 1)

Renault Group ще взе участие на VivaTech със специфичен щанд от 233 м², ситуиран в Павилион 1, дружно със своите марки Renault и Mobilize и с сътрудниците си от Software République. Подобрено потребителско преживяване, нахлуване на устойчива подвижност, поддръжка за start-up екосистемата: Renault Group е на всички фронтове на нововъведенията, с цел да се приспособява и да отговори на бъдещите провокации на подвижността и света.

RENAULT@VIVATECH Лоялна към своя насочен към индивида метод, марката Renault ще показа концептуалния автомобил Scénic Vision, в който технологията е отдадена на околната среда, сигурността и приобщаването. Автомобилът е същинска гражданска война, с хибриден мотор: както електрически, по този начин и водороден. Създаден в съвременен „ основан за преработване “ дух, този концептуален модел акцентира експертния опит на Групата в региона на материалите и рециклируемостта, оформяйки се в Re-factory във Флан, първата в Европа фабрика с кръгова стопанска система, отдадена на подвижността.

MOBILIZE @VIVATECH Участник на VivaTech от предходната година, в това издание Mobilize ще предложи надълбоко потапяне в тематики като сила и данни, основни детайли за улеснение на прехода към по-сигурна и устойчива подвижност: изцяло портфолио от решения за зареждане вкъщи, в офиса и на пътя; както и новаторски услуги, основани на данни, за улеснение на вземането на териториални решения.

SOFTWARE REPUBLIQUE @VIVATECH Renault Group кани и отворената взаимна екосистема Software République на своя щанд. Тази европейска екосистема е учредена през 2021 година от Atos, Dassault Systèmes, Orange, Renault Group, STMicroelectronics и Thales, с цел да създаде новаторски артикули и услуги в региона на устойчивата, сигурна и умна подвижност. Software République ще показа първата партида start-ups компании от своя развъдник.

Заслужава си да бъдат прегледани и...
Щанда на Гугъл, където новото Renault Mégane E-Tech Electric, възползващ се от Гугъл Automotive Services в новия си OpenR екран и нововъведенията на Гугъл Cloud и Renault Group за ускорение на Индустрия 4.0.

Щанда на ArtPoint, където ще бъде изложен арт-автомобила Alpine A110 Sastruga, същинско произведение на изкуството, основано от изкуствен интелект, основано на спортната история на марката.

Щанда на "DIY Robocars France ", показан от Renault Digital, където ще се организира съревнование на самостоятелни коли в мащаб 1/10 и Alpine цветове, ръководени от изкуствен интелект.

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР