Renault Group е единствената основна автомобилна група, която участва на

...
Renault Group е единствената основна автомобилна група, която участва на
Коментари Харесай

Автосалон Париж 2022: Renault Group представя

Renault Group е единствената съществена автомобилна група, която взе участие на Автосалон Париж 2022 с цялостното си портфолио марки, включително Renault, Dacia, Alpine и Mobilize.

От Renault Group дават обещание четири вълнуващи щанда с обща повърхност от над 3000 кв.м, както и в действителност впечатляващ брой спомагателни интензивности във всеки един от изложбените дни до 23 октомври.

За първи път пред аудитория, на щанда на Renault ще бъдат показани Kangoo E-TECH Electric, както и концептуалните разработки Renault и Hippie Caviar Motel, а посетителите на салона ще имат опция да се срещнат от близко и с Megane E-TECH Electric, напълно новият Austral E-TECH Full Hybrid, Arkana E-TECH Full Hybrid и концепцията Scenic Vision.

Основната оригиналност при френската марка обаче е концепцията , която показва в огромна степен по какъв начин ще наподобява наследникът на емблематичната четворка и неговата модерта интерпретация като напълно електрически SUV от B-сегмента.

При Dacia новостите са свързани с напълно новата корпоративна и моделна на марката, впечатляващата концептуална разработка и специфичната колекционерска трансформация Mat Edition на емблемата Duster.

На щанда на Alpine министър председатели ще създадат рисковата версия A110 R, както и концептуалната разработка Alpenglow, а при Mobilize акцентите ще бъдат Duo и Limo.

Олекотената версия Alpine разполага с 1.8-литров мотор с оптималната мощ от 300 конски сили и с негова помощ е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за едвам 3.9 секунди.  представлява двуместно напълно електрическо четириколесно транспортно средство с главно предопределение за приложимост в градска среда под формата на решение за споделена подвижност. Благодарение на компактните си размери (дължина 2.43 м, широчина 1.30 м и височина от 1.46 м) дава обещание отлична маневреност и елементарно паркиране.

Задвижващата система на Duo, свободният пробег на който е 140 километра, е изпълнена с един електромотор за задните колела, а потребителите ще могат да избират сред две негови модификации- с оптималната скорост на придвижване от 45 км/ч (пригоден за приложимост от лица от 14 години нагоре) и 80 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР