Ремонтираната многократно Николета Лозанова пасти да яде! Сестрата на бившия

...
Ремонтираната многократно Николета Лозанова пасти да яде! Сестрата на бившия
Коментари Харесай

Къде се е крила досега? Сестрата на Божинов в пъти по-красива от Николета Лозанова! Вижте СНИМКИ от абтитуриентския бал на Михаела…

Ремонтираната неведнъж Николета Лозанова пасти да яде! Сестрата на някогашния й мъж Валери Божинов се гордее с естествена хубост, за каквато ексснаха й единствено може да си мечтае, разяснява Пик.

Тези дни Михаела, дъщерята на треньора Сашо Ангелов и Пепа Ангелова, приключи учебно заведение и бе кралицата на абитуриентските балове във Велико Търново. Вярно, за визията й рамо удари Николета – роклята е била подарък от нея, само че както всички знаем не дрехата прави индивида.

Младата дама впечатлява с естествена и почтена хубост и за разлика от някогашната си снаха не се увлича по пластичните интервенции и корекции. И по-добре…

Михаела застана с цялата си хубост пред обектива на фотографка от Велико Търново. Ясно се вижда, че фрагментите не са минавали през ретуш, просто тъй като абитуриентката си е красива и без фотошоп.

Очаровани от чара на Михаела, приятелите й не без съображение написаха във “Фейсбука” й: “Има момиче, по-красиво от Николета и почтено за “Мис Българиа 2019”





Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР