Ремонти на столични булеварди и улици променят движението в центъра

...
Ремонти на столични булеварди и улици променят движението в центъра
Коментари Харесай

Ремонти в центъра на София - къде и докога ще бъде затруднено движението

Ремонти на столични булеварди и улици трансформират придвижването в центъра на града. Ще бъде преасфалтирана част от бул. " Васил Левски " и ще бъдат сменени релсите по бул. " България ". В същото време продължава и ремонтът на ул. " Граф Игнатиев ". Паралелно с това стартират и поправки на пространството към катедралата " Св. Александър Невски " и други основни места в София.

Заместник-кметът по превоз в Столична община Евгени Крусев разяснява в ефира на " Денят стартира " по Българска национална телевизия каква е обстановката все още и до каква степен е стигнал проекта по ремонтите.

По думите му, кръстовището на ул. " Граф Игнатиев " и бул. " Васил Левски " на този стадий е най-невралгичното в столицата.

На ул. " Граф Игнатиев " към този момент се пристъпва към създаване на релсовия път и настилките, а ремонтните действия вървят в период, като причина за усложняването им може да бъде само утежняване на метеорологичните условия и продължителни превалявания, каквито имаше през последните дни.
 Ремонти блокират придвижването в центъра на София от 1 юли Ремонти блокират придвижването в центъра на София от 1 юли
Ремонти блокират придвижването и паркирането на коли в центъра на София от 1 юли до 15 юли, оповестява от Столична Община.

От през днешния ден стартира ремонт и на две други основни места в центъра на София - градинката " Кристал " и градина " Свети Климент Охридски " сред Софийския университет и Народното събрание.

Ще бъдат ремонтирани и тротоарите по ул. " Московска ", добави още Крусев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР