Ремонтът на пътя Пловдив-Асеновград ще приключи преди обявените първоначално срокове.

...
Ремонтът на пътя Пловдив-Асеновград ще приключи преди обявените първоначално срокове.
Коментари Харесай

Ремонтът на пътя Пловдив-Асеновград ще приключи предсрочно

Ремонтът на пътя Пловдив-Асеновград ще завърши преди оповестените в началото периоди. Това обявиха от софийската компания реализатор на плана. Дейностите по построяването на новото трасе вървят доста интензивно. Ежедневно преминаващите от там водачи стават очевидци на темпото, с което се работи и напредването на трасето, оповестява Българска национална телевизия.

При хубаво време изпълнителите дават обещание, че ще изградят двете нови платна до края на тази година, което е с една година по-рано от заложеното. Във вторник ще стартира полагането и на пърия асфалт. Общините Пловдив и Асеновград към този момент започнаха отчуждителни процедури, които са нужни за изработката на локалните платна, които не бяха планувани в първичния план. Проектирането и възлагането на нова социална поръчка би трябвало да стане по най-бързия метод, с цел да не се стопират трафикът и достъпът до предприятията край пътя, посъветва и министър-председателят Бойко Борисов, който инспектира трасето през почивните дни.

На изхода на Пловдив в посока Асеновград ще бъде построено и кръгово кръстовище, което ще поеме трафика от околовръсния път на Пловдив.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР