Relic пуснаха първото голямо обновление за RTS стратегията на студиото

...
Relic пуснаха първото голямо обновление за RTS стратегията на студиото
Коментари Харесай

Излезе първото голямо допълнение за Company of Heroes 3

Relic пуснаха първото огромно обновяване за RTS тактиката на студиото Company of Heroes 3. То съдържа голям брой ремонти и усъвършенствания в общото показване на играта, нови характерности, геймплей и наличие. Централно място тук заема Operation Sapphire Jackal: изобретение, което показва дневни и седмични провокации, козметики, награди и доста нов геймплей и наличие. Сред провокациите, които ще могат да се поемат соло или в кооператив, ще има друг по темперамент задачи, като завладяването на позиции, унищожаването на бойна техника и военни единици и други

Козметиките ще могат да се поръчват от магазина в играта, като ще има както безвъзмездни (които ще се печелят със довеждане докрай на предизвикателства), по този начин и платени и ще могат да се закупуват с действителни пари (чрез така наречен „ военни бонове “, които ще се появят с War Bonds пакетите) или посредством Merit.

„ Една от задачите, които си слагаме с магазина в играта е да сме сигурни, че постоянно ще има баланс сред наличие, което се заплаща и такова, което може да се получи посредством сполучлива игра, тъй че играчите сами да изберат по какъв начин да употребяват магазина, а по този начин също, че има неотключено наличие за всички. Това ще се отнася до всичко при старта на магазина, както и за в бъдеще “, пишат Relic.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР