Рекордьорът по титли от Големия шлем Рафаел Надал e радостен,

...
Рекордьорът по титли от Големия шлем Рафаел Надал e радостен,
Коментари Харесай

Надал: Участието на Джокович в Австралия е добра новина за тениса

Рекордьорът по трофеи от " Големия шлем " Рафаел Надал e щастлив, че неговият огромен съперник Новак Джокович ще бъде позволен до присъединяване в Откритото състезание на Австралия при започване на идната година.

Джокович пропусна два шампионата от " Големия шлем " през 2022 година Аустрелиън Оупън и Ю Ес Оупън поради отхвърли си да се имунизира против COVID-19, само че от Австралия потвърдиха, че той ще бъде позволен в страната за идното издание на шампионата.

" Винаги съм казвал едно и също - за тениса е по-добре, когато най-хубавите играчи са на корта. Миналата година се получи огромна каша в Австралия, която не бе добра за нашия спорт. Това към този момент е минало ", разяснява Надал, който ще пази купата си в Мелбърн през януари.

" Роджър към този момент не играе. Аз пропуснах доста шампионати от " Големия шлем " поради травма. Миналата година Новак не съумя да взе участие. Това към този момент е в предишното. Настоящето е, че Новак ще може да играе там още веднъж. Това е допустимо най-хубавата вест, изключително като имам поради, че наподобява, че вирусът към този момент е под надзор. Така че, за какво не? Радвам се за него, веселя се за шампионата, веселя се за почитателите ", добави испанецът.

Аустрелиън Оупън 2023 ще се организира в интервала 16-29 януари.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР