Рекордьорът по победи в колоездачната обиколка на България Ивайло Габровски

...
Рекордьорът по победи в колоездачната обиколка на България Ивайло Габровски
Коментари Харесай

Рекордьорът по победи в обиколката на България става тираджия

Рекордьорът по победи в колоездачната обиколка на България Ивайло Габровски желае да стане камионджия.

Добре познатият у нас и в чужбина някогашен велоас е изкарал съответната категория и се надява скоро да седне зад кормилото на камион. В момента софиянецът още веднъж е без непрекъсната работа и се занимава с каквото му падне на парче.

" Цялата ми кариера в колоезденето се оказа изгубено време. Виж ми мазолите на ръцете.

Сега съм на 40 години и какво да върша? Дано станат нещата с тировете ", пожелава си Габровски пред " 24 часа ", който няма да е първият наш колоездач, седнал зад кормилото. С сходен бизнес от години в чужбина се занимават Петър Петров и Иван Станчев.

На Габровски не му е за първи път да остане без работа. След колоезденето той се захващаше с какво ли не, в това число градинарство. Безпаричието постоянно го спохожда. В един интервал той даже изгорил ччаст от мебелировката в жилището си на Орлов мост, с цел да не студува през зимата.

Габровски постоянно е имал мъчен темперамент, който му е пречил. 

Той е единственият в историята на Обиколката на България краткотраен водач, който си потегля преди края на надпреварата. През 2012 година той завоюва Обиколката на Турция, само че по-късно беше заловен с допинг и осъден за две години.

Започна да учи за треньор, обявява упоритости да стане началник на колоезденето, само че в този момент хоризонтът му се е стеснил до камионджия.

" Всички животни в джунглата ги е боязън от лъва, а съм фактор и това ги нервира. Искат се хора, които да бъдат елементарно манипулирани, безгласни букви и послушници ", сподели преди 4 години Габровски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР