Рекордьорът по мачове за българския национален отбор по футбол Стилиян

...
Рекордьорът по мачове за българския национален отбор по футбол Стилиян
Коментари Харесай

Стилиян Петров пред БНТ: Никога не съм обмислял да се кандидатирам за президент на БФС

Рекордьорът по мачове за българския народен тим по футбол Стилиян Петров даде извънредно изявление за Българска национална телевизия, в което за следващ път акцентира нуждата от смяна в българския футбол.

Петров, който понастоящем е част от екипа на кандидат-президентът на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов, още веднъж сигнализира, че малко повече от седмица преди Конгреса на 15 март, хора от управлението, водено от Борислав Михайлов, вършат всичко допустимо, с цел да останат на власт.

В същото време пък някогашният капитан на България увери, че задачата пред самия него и доближените му е не да ръководят, а да оказват помощ на българския футбол.

" Практиките за въздействие са разнообразни - напън от регионалните, напън от хора в БФС. Даже преди 20 минути пристигна вест, че към този момент са почнали да оферират и финансови неща на клубовете. Явно тези хора са решили с всички ограничения и сили да се задържат на трона в БФС. Нашата цел с Димтиър и Мартин обаче е не да управляваме, а да помогнем на българския футбол ", показа Стилиян.

Бившият футболист на ЦСКА, Селтик и Астън Вила разяснява и дали в миналото е обмислял концепцията да се включи в борбата за президент на БФС.

" Никога не съм обмислял да се кандидатирам за президент на БФС. Има тази опция преди три години. Аз обаче съм реалист човек и знам с какво мога да бъда потребен и в каква тенденция. Когато Димитър Бербатов ми предложи да се причисля към неговия екип, с цел да оказвам помощ с моите връзки и познания, аз го одобрих, без да се замисля. Той желае да промени най-много независимостта в българския футбол, тъй като тази система е напълно тиранизирана. Стилиян Петров е дал дума на Димитър Бербатов, който се пробва да промени нещо в българския футбол ", разяснява Стилиян Петров.

Цялото изявление с рекордьора по брой изиграни срещи с националната фланелка очаквайте тази неделя (10 март) от 12:30 часа в предаването " Арена спорт "!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР