Рекордно голяма конкуренция ще очаква Иван Влъчков в серия Туринг на

...
Рекордно голяма конкуренция ще очаква
Иван Влъчков в серия Туринг на
Коментари Харесай

Рекордно голяма конкуренция за Иван Влъчков в Стара Загора

Рекордно огромна конкуренция ще очаква Иван Влъчков в серия Туринг на Писта Русе, където ще се организира 4-ият кръг от шампионата на Затворен маршрут. За участие са се записали цели 18 водачи, което е връх откогато Влъчков започна да се състезава през 2016 година

В първите два старта водачът на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък/КA-2 нямаше късмет и поради механически проблеми не приключи. В 3-ия на Писта Русе той завоюва, а планираната за септември Писта София беше отсрочена.

За да употребява спирането и непровеждането на конкуренцията в столицата, Влъчков взе участие сполучливо на Писта Белград, която беше кръг от местния шампионат и 10-и от този на Централнo-Eвропейска зона (CEZ).

Сега в Стара Загора Иван го чака силна конкуренция. На линия са всички водещи пилоти в класа. Сред тях са Димитър Кондев, Станислав Паришков, Стоил Неков, Стоян Апостолов, Кольо Карастоянов също от АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък/КA-2, Давид Будев, Кристиян Христов, Стоил Неков, както и ръководителят на АСК Стара Загора Илия Бояджиев.

"Ще бъде вълнуващо да се боря с толкова пилоти. Направихме положително съревнование в Сърбия и се приготвих добре за Стара Загора, където трасето доста ми подхожда, заяви Влъчков. - Благодарим на Стоян Стоянов (Етнографски Комплекс Дамасцена) и Николай Мончев за поддръжката, както и на HTI България. Без тях нямаше да мога да участвам. "

*Източник: АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък/КA-2
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР