Рекорден брой смъртни случаи, свързани с новия коронавирус, бяха регистрирани

...
Рекорден брой смъртни случаи, свързани с новия коронавирус, бяха регистрирани
Коментари Харесай

Рекорден брой смъртни случаи от COVID-19 в Индия

Рекорден брой смъртни случаи, свързани с новия ковид, бяха регистрирани през последното денонощие в Индия - 1761, съобщи Ройтерс, като се базира на министерството на опазването на здравето.
Така общият брой на умрелите в страната от началото на пандемията надвиши 180 хиляди. Индия е на четвърто място в мрачната статистика в света след Съединени американски щати, Бразилия и Мексико.
Над 259 хиляди нови случая на ковид са били регистрирани през последното денонощие в страната. Така отрицателният връх не бе усъвършенстван за първи път от седем дни.
На 19 април здравните управляващи оповестиха за близо 274 хиляди нови инфектирани. Прагът от 200 хиляди случая обаче е преминат за шести следващ ден. Общият брой на записаните инфектирани в Индия, с население от близо 1.4 милиарда души, надвиши 15.3 милиона.
Страната е на второ място в света по този индикатор след Съединени американски щати. На фона на утежняването на епидемиологичната конюнктура на доста места в Индия, през вчерашния ден в столицата Делхи бе натрапен едноседмичен локдаун.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР