Рекламният клип на шоуто обещава вълнуващ сезон и ожесточена надпревара

...
Рекламният клип на шоуто обещава вълнуващ сезон и ожесточена надпревара
Коментари Харесай

Оспорвана битка за треньорската корона в Гласът на България

Рекламният клип на шоуто дава обещание трогателен сезон и яростна конкуренция за артисти сред Графа, Камелия, Поли и Иван Лечев. Рок легендата е и създател на музиката

Остават броени седмици до старта на най-успешното музикално шоу у нас „ Гласът на България “, което с новия си пети сезон ще разбие визиите на феновете за телевизионно риалити. Много скоро почитателите на международния формат у нас ще имат опция да следят дебюта на 100 вокални гении с техните житейски истории и неповторими гласове.

Официално стартира и борбата сред обичаните на всички фенове треньори Графа, Иван Лечев, Поли Генова и Камелия да привлекат в своя тим участника, който ще завоюва „ Гласът на България “ 5. В ефира на bTV започва рекламен клип на шоуто, който дава обещание новите епизоди на „ Гласът на България” да бъдат изпълнени с повече динамичност, изненади, комизъм и занимателни номера сред треньорския квартет.

Емоционалният заряд, който носи видеото, се добавя от музиката към него, която е написана особено за клипа. Неин създател е Иван Лечев, който съумява в ноти да опише за духа на петия сезон. Промо видеото загатва за хъса и упоритостите, с които Лечев, Графа, Поли и Камелия ще влязат в конкуренцията за гласове. Битката сред треньорите ще е по-напрегната, само че и по-забавна от предишния сезон, тъй като упоритостта, с която се впускат менторите в шоуто, ги кара да влизат в разногласия, да се смеят, плачат, удивляват и страдат наедно със своите гении.

Началото на видеото демонстрира рок легендата Иван Лечев с корона на главата, който седи в паметния червен стол, и се любува на успеха си от миналия сезон като треньор на спечелилия Радко Петков. Поли Генова, Графа и Камелия вършат всичко допустимо, с цел да откраднат короната от Лечев, като всеки един от тях употребява разнообразни трикове и е подготвен на всичко, с цел да постави на главата си признака на успеха.

„ Новият сезон ще е доста по-оспорван, тъй като четиримата придобихме опит, познаваме се и си станахме по-близки. А хората, когато си станат по-близки, стават по-откровени по сред си и мисля, че ще има съществени борби сред нас самите ментори. Няма да си дам короната елементарно. Другите ще би трябвало да се борят за нея “, разяснява Лечев пред bTV.

Някои новости в регламента също ще оказват помощ за оспорваното състезание, ще подтикват конкуренцията и ще способстват за трагичен хъс за победа. „ Вярвам, че ще срещнем и ще чуем гласът, който ще ни разбие всички и аз ще се боря да бъде в моя тим. Този сезон ще бъда бомба със закъснител”, споделя упоритостите си Влади Ампов-Графа.

След триумфа на четвърти сезон на „ Гласът на България” на предварителните кастинги за сезон 5 се явиха 3 000 претенденти от над 10 страни по света. Най-добрите от тях към този момент са определени, тъй че да отговорят на още по-високите упования към предаването. В пети сезон, с изключение на със солови реализатори и дуети, шоуто ще изненада своите почитатели и с трио обединения, които съгласно новите правила ще имат право да влязат в конкуренцията за премията от 50 000 лева, само че без гаранцията, че ще продължат в шоуто в истинския си състав.

Петият сезон на „ Гласът на България “ започва напролет на 2018 година по bTV. Водещи за втора година са супер сполучливото хип-хоп дуо Pavell & Venci Venc’.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР