Реклами, на които позират жени в сватбени рокли, се пребоядисват

...
Реклами, на които позират жени в сватбени рокли, се пребоядисват
Коментари Харесай

Реклами на жени се пребоядисват в Кабул след завладяването му от талибаните

Реклами, на които театралничат дами в сватбени рокли, се пребоядисват след влизането на талибаните в афганската столица Кабул.

Световните организации разпространиха фрагменти с мъж пред булчински салон, който прикрива изображенията благодарение на валяк и бяла багра. Снимките са оповестени за първи път от афганистански публицист в Twitter.
 районен съд Македония ще одобри 450 жители на Афганистан районен съд Македония ще одобри 450 жители на Афганистан
Правителството на районен съд Македония е поело ангажимент да приема 450 жители на Афганистан. Това са чиновници на филантропични и миротворческ...

Това се случва макар изказванието на представител на талибаните, че те „ ще зачитат правата на дамите “ и ще им разрешат да имат достъп до обучение и работа, откакто поеха контрола над Афганистан.

Очевидно локалното население се отнася скептично към тези изказвания и бърза да се презастрахова. Редица наблюдаващи се притесняват, че доста от правата, извоювани от афганистанските дами през двайсетте години откогато бе свалено от власт предходното ислямистко държавно управление, в този момент още веднъж ще бъдат анулирани.

Когато за финален път групировката управляваше Афганистан, от 1996 до 2001 година, на дамите беше неразрешено да посещават учебно заведение и да работят, те бяха длъжни да прикриват лицата си и наложително трябваше да бъдат придружавани от родственик от мъжки пол при излизането им от домовете им.

Жените, които си позволяваха да нарушат тези правила, ги грозеше оскърбление и обществен побой от религиозната полиция на талибаните.

Kabul.
— Lotfullah Najafizada (@LNajafizada)  Николай Марков: Това, което се случва в Афганистан, е отрезвяващо Николай Марков: Това, което се случва в Афганистан, е отрезвяващо
" Това, което се случва в Афганистан е отрезвяващо, а не обезпокоително! Страхът не е добър консултант. Лично аз съм признателен за това ра...

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР