Режисьорът на Извънземното“ Стивън Спилбърг заяви, че правителството на САЩ

...
Режисьорът на Извънземното“ Стивън Спилбърг заяви, че правителството на САЩ
Коментари Харесай

Спилбърг: Американското правителство крие информация за извънземни

Режисьорът на „ Извънземното “ Стивън Спилбърг съобщи, че държавното управление на Съединени американски щати крие информация за НЛО от необятната общност.

„ Мисля, че тайната, която прикрива всички тези наблюдения и неналичието на бистрота, до момента в който Законът за независимост на информацията не задължи избрани материали да бъдат оповестени обществено, мисля, че се случва нещо, което просто се нуждае от изключителна надлежна инспекция “, сподели той „ Късното шоу със Стивън Колбърт “ четвъртък.

„ Мисля, че това, което излиза в последно време, е очарователно – просто безусловно очарователно. Бих желал да чуя повече за това. Не знам какви са тези НЛО-та “, добави още той. Носителят на Оскар режисьор сподели също, че " нещо се случва, което не ни се разкрива ".

Той също по този начин разкри, че не има вяра, че Земята е единствената планета с живот на нея. „ Мисля, че е математически невероятно “, сподели той.

Спилбърг има няколко кино лентата за извънземни, в това число „ Близки срещи от третия тип “ от 1977 година за чиновник, чийто живот се трансформира, когато се сблъсква с НЛО. Той също режисира кино лентата от 2005 година „ Войната на световете “, който споделя за извънземно настъпление на Земята, което заплашва да унищожи живота на планетата.

В декласифициран държавен отчет, оповестен през януари, се споделя, че множеството наблюдения на НЛО не са извънземни, само че има доста, които просто не могат да бъдат обяснени, напомня " Телеграф ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР