Режимът по часовник може да се окаже най-доброто средство за

...
Режимът по часовник може да се окаже най-доброто средство за
Коментари Харесай

Кога е най-добре да ядем, пием и правим секс

Режимът по часовник може да се окаже най-хубавото средство за здравословен живот, съгласно създателите на проучване, целящо да откри кога от деня хората извличат оптимални изгоди от нормалните си занимания, написа в. "Дейли експрес ".

Вижте защо си мислят дамите по време на секс в нашата изложба

Установено е, че идеалното време за закуска е в 7.15 часа, за обяд - 12.15 ч. и за вечеря 18.00 ч.

Ключът към здравословното хранене е да има постоянен банкет на калории през целия ден. Ако извършите леки промени в дневния си режим, това ще ви помогне да отслабнете, бъдете по дейни и ефикасни на работното място и даже по-добрив леголото ".

Много хора не знаят какъв брой калории би трябвало да одобряват ежедневно

Ако желаеме да отслабнем, не е нужно да лягаме гладни

Допитването, обхванало 1000 души във Англия. На базата на получените отговори създателите му са изготвили здравословен график, насочващ към идеалното време за действия като хранене, тренировки и даже секс:
- 6,45 - Най-подходящото време за пробуждане, по опция след траял сред седем и девет часа нощен сън.
- 7 - Идеалното време за утринна подготовка. Изследване е открило, че кардио упражненията на гладно водят до изгарянето на малко по-голямо количество мазнини.
- 7,15 - Около 30 минути след пробуждане е най-хубавото време за закуска. 84 %от участниците в допитването споделят мнението, че придържането към хранене в несъмнено време оказва помощ в битката против непотребните килограми.
- 7,30 - Най-доброто време за секс - в идеалния случай 45 минути след пробуждане, когато енергийните равнища са нараснали. Приливът на ендорфини след сексуален контакт оказва помощ за намаление на кръвното налягане и равнищата на стрес.
- 9,45 - Идеалното време за работа. Изследване е открило, че пикът на мисловната активност е към три часа след пробуждане. По това време концентрацията, способността за запаметяване и творчеството са най-високи.
- 10,45 - Най-доброто време за отмора, защото равнищата на стрес се повишават, изключително при започване на седмицата.
- 12,15 - Четири часа след закуска идва най-подходящото време за обяд. Три четвърти от участниците в допитването са споделили "осезаеми изгоди " от обстоятелството, че в никакъв случай не пропущат обедното хранене.
- 15,30 - Моментът за демонстриране на воля. По това време хората, които съблюдават диета, са най-уязвими и най-склонни да протягат ръка към хранителни изкушения, способни да я провалят.
- 18 - Най-подходящото време за вечеря съгласно хората, спазващи хранителен режим за намаляване.
- 18,10 - Най-доброто време за пиво. Алкохолните питиета е целесъобразно да се пият по-рано вечер, с цел да може черният дроб да се възвърне, преди да настъпи времето за лягане.
- 18,30 - Подходящо време за силови тренировки.
- 22,10 - Идеалното време за лягане, позволяващо 20 минути за заспиване и 90 минути за най-възстановителния сън без бързи очни придвижвания, който нормално е преди среднощ.

Специалисти също така откриха, че половото предпочитание е най-силно през лятото. Две трети от интервюираните признаха, че това сезонът за секс. 16% смятаха, че този сезон е зимата, 14% пролетта и 4% есента. Алкохол преди секс постоянно са употребявали 22% от интервюираните. В същото време 60% не считат алкохола за значим. Най-често сексът е бил предшестван от сантиментална вечеря.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР