Регулиране на женските хормони се постига и без употребата на

...
Регулиране на женските хормони се постига и без употребата на
Коментари Харесай

Полезни напитки за жените

Регулиране на женските хормони се реализира и без използването на медикаменти. Представяме ви 3 елементарни предписания.

Рецепта 1

Топлата вода с лимон оказва помощ за намаляване, унищожаване на токсините от тялото, възстановяване на имунитета, положението на кожата и храносмилането. Лимонът е в положение да повлияе на лептина. Ако не е в баланс, тялото стартира да натрупва мазнини.

Рецептата е доста елементарна: изстискайте половин лимон и го залейте с топла вода, оставете да се охлади леко и изпийте на един мирис. Започнете деня с такава напитка.

Рецепта 2

Чаят от малинови листа контролира работата на женската репродуктивна система. Този чай ободрява и може да замести кафето. Пийте по три чаши дневно и хормоналният декор ще бъде в ред.

Залейте една супена лъжица малинови листа с 200 мл вряла вода, оставете да се запарява за 10 минути. Не пийте преди лягане, по-добре е да го приемате заран и денем.

Рецепта 3

Млякото с куркума е една от най-известните аюрведически предписания. Нарича се още „ златно мляко “. Тази напитка балансира всички хормони, укрепва имунната система, усъвършенства храносмилането, лекува настинки.

Вижте още: Домашна маска против косопад

Към 200 мл горещо мляко прибавете ½ лъжица куркума. Можете да добавите мед на усет. Най-добре е да пиете тази напитка вечер.

За контролиране на женските хормони пийте тези лесни за подготвяне и вкусни питиета!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР