Регистрирахме 9500 подписа. Тръгваме към тези избори с увереност, но

...
Регистрирахме 9500 подписа. Тръгваме към тези избори с увереност, но
Коментари Харесай

Нинова след регистрацията на БСП за изборите: Тръгваме с увереност, че промяната ще стане

Регистрирахме 9500 подписа. Тръгваме към тези избори с убеденост, само че и с възприятие за отговорност. Увереност, че смяната ще стане, само че и възприятие за отговорност, че би трябвало да дадем непоклатимост и сигурност на България и народа си в тези тежки времена, които се задават. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти, откакто социалистите се записаха в ЦИК за изборите на 14 ноември.

По думите на Нинова от левицата са посочили, че в последния парламент единствено те са били фактор за диалогичност, непоклатимост и успокоение.

Готови сме за смяната, тъй като пет години я изстрадахме. Пет години поредно водихме борби за смяна на остарелия модел. Започнахме даже от себе си, вътре в партията, с цел да покажем, че можем да създадем такава и в страната. Пожелавам на всички участници в тези избори един логичен спор за ползите на България, добави Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия акцентира, че във връзка с президентския избор няма смяна и те поддържат кандидат-президентската двойка на Румен Радев и Илияна Йотова.
На въпрос с какви упоритости потеглят за тези избори, Нинова отговори, че задачата постоянно е за победа, само че открои, че по-важните цели са съставянето на постоянен парламент и постоянно държавно управление.

Сигурни сме, че в идващия парламент държавно управление без Българска социалистическа партия не може да бъде формирано. Не можем да си позволим да изпратим хората на нови избори, акцентира тя.
Относно това дали е допустимо съдействие с плана на Асен Василев и Кирил Петков Нинова отвърна, че първоначално от "Продължаваме смяната " би трябвало да разгласят каква им е програмата.

За нас най-важно е да разгласят програмата си, с цел да определим своето отношение към тях. Ние бихме желали да забележим политики. Ако те съответстват с нашите, сме отворени за диаолг. Ще беседваме, ще работим с тях, с другите партии на база на това кой слага националния интерес и добруването на българския народ пред персоналния си ползи, постове и пари. Това ще ни е критерият, уточни в умозаключение Корнелия Нинова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР