Регистрацията за 11-тото издание на Wings for Life World Run

...
Регистрацията за 11-тото издание на Wings for Life World Run
Коментари Харесай

Включи се в най-голямото организирано бягане с кауза в света - Wings for Life World Run! Бягай за тези, които не могат, където и да си на 5-ти май 2024

Регистрацията за 11-тото издание на Wings for Life World Run е публично отворена. В неделя, 5 май 2024 година, в 14:00 ч. локално време, бегачи и хора в инвалидни колички от целия свят ще застанат на стартовата линия, с цел да се включат в неповторимия формат. Сто % от стартовите такси отиват за намиране на лек за хора с гръбначни увреждания. За първа година всеки записал се ще получи тениска Wings for Life World Run, особено предоставена от Adidas, както и 6-месечен премиум достъп до платоформата за тренировки Adidas Running App.

Независимо дали участниците тичат, бутат се в инвалидна количка или просто вървят, всички в Wings for Life World Run стартират в един и същи миг допълнително от 158 страни по света.

Wings for Life World Run e единственото събитие, в което участниците не тичат към финалната линия, а бягат от нея. Виртуална кола-преследвач потегля след участниците 30 минути след старта на бягането. Когато тази движеща се крайна линия премине около вас, надпреварата е приключило, а последният заловен мъж и жена са оповестени за международни първенци.

Глобалните уредници на събитието означават, че:

" Форматът на движещата се крайна линия значи, че всеки, без значение от равнището на физическата му подготовка, може да бъде сигурен, че ще приключи надпреварата. Всичко, което би трябвало да извършите, е да стартирате! "

Тъй като 100 % от таксите за присъединяване и даренията отиват за проучвания на гръбначния мозък, всички участници способстват за намирането на лек за хора с гръбначни увреждания.

" Толкова съм разчувствуван и вярвям, че ще можем да създадем нещо велико дружно през 2024 година ", споделя Колин Джаксън, някогашен първокласен английски играч по тичане с трудности и интернационален състезателен шеф на събитието.

" В предходното издание на Wings for Life World Run имахме рекорден брой участници и задачата ни е да забележим още повече хора на стартовата линия през май 2024. "

2023-та година бележи рекорден брой участници - 206 728 индивида от 192 националности и 158 страни вървят, бягат или се бутат, с цел да изпреварят колата-преследвач.

Колин Джаксън прибавя: " Развълнувани сме, че това е най-голямото събитие за тичане в света и сме извънредно горди с нашите участници, тъй като всяка нова регистрация носи същинска вяра на всички, наранени от увреждане на гръбначния мозък. "

Световното тичане Wings for Life е налично за всички посредством на . Всеки може да подари и да се включи, без значение от местоположението си през приложението. Индивидуалните резултати се регистрират в световното класиране непосредствено в аpp-а.

Участниците в България могат да се включат виртуално благодарение на приложението където и да са или да се причислят към някое от проведените бягания в София или Варна. До деня на надпреварата се чака да се прибавят още проведени бягания в Пловдив, Бургас, Велико Търново и Русе.

От първото издание на Wings for Life World Run през 2014 година до момента събитието е събрало над 43,8 милиона евро, като 1 293 716 регистрирани участници са минали 11 839 989 км в над 195 страни на всички седем континента.

В България цената за присъединяване през 2024 година ще бъде 10EUR. Събитието е главния източник за набиране на средства за фондацията с нестопанска цел Wings for Life, която финансира проучвания и клинични експериментни на гръбначния мозък.

Всеки, който се записва - без значение къде и по какъв начин е решил да бяга - ще получи тениска на Wings for Life World Run предоставена от Adidas, както и 6-месечен премиум достъп до плагформата за тренировки Adidas Running App.

Виж повече информация и избери своя тим в страницата на събитието -

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР