Регистрацията днес в ЦИК на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“

...
Регистрацията днес в ЦИК на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“
Коментари Харесай

„Изправи се! Мутри вън!“ е гаранция, че ГЕРБ и ДПС няма да управляват

Регистрацията през днешния ден в ЦИК на коалиция „ Изправи се! Мутри вън! “ дава гаранция на елементарните хора, които гласоподават за нас, че сигурно няма да получат ГЕРБ и Движение за права и свободи по-късно. В Народното събрание ние изрично няма да поддържаме държавно управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи и техните патерици, нито ще управляваме с тях.

Това разяснява ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова във връзка решението на ЦИК да записва обединението „ Изправи се! Мутри вън! “, с която „ Изправи се.БГ “ и "Отровното трио " ще се явят на идните парламентарни избори.
„ За “ гласоподаваха 14 от членовете на ЦИК, а двама бяха „ срещу “.

"Предупредихме ЦИК да не извършва функционалността на бич в ръцете на ГЕРБ против политическите съперници на властта ", съобщи Манолова.

"Нашата платформа „ Изправи се! Мутри вън! “ е платформа за политическо посланичество на елементарните хора. През нея точно елементарните жители ще могат да влязат в Народното събрание. Пред скоби слагаме увеличението на приходите на работещите хора, като първата стъпка ще е освобождението от 10 % налог на всички приходи до 650 лева, неотложно преизчисляване на пенсиите, за което Борисов не откри време и политическа воля 11 години и ограничения за поддръжка на засегнатите компании, с цел да запазят работните места. Излизаме пред жителите с нашия План за неотложна поддръжка на елементарните хора и дребните и междинни компании ", сподели още тя.

Утре в Стара Загора тя ще показа претендента на обединението за кмет на община Мъглиж, който се изправя против претендентите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

Припомняме, че във вторник, на 9 февруари, Манолова и "Отровното трио " внесоха 5507 подписа за регистрация на обединението. Коалицията ще се яви с регистрацията на партиите "Движение България на жителите ", "Движение 21 " и "Единна национална партия ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР