Регистрация на нови клиенти в мобилното банкиране се прави директно,

...
Регистрация на нови клиенти в мобилното банкиране се прави директно,
Коментари Харесай

Вече може да се сключи Гражданска отговорност от ДЗИ през ОББ Мобайл

Регистрация на нови клиенти в мобилното банкиране се прави непосредствено, без евакуиране на приложението Evrotrust
Документите по застраховка Гражданска отговорност се доставят гратис на посочен адрес
Близо 60% от закупилите електронна винетка през ОББ Мобайл избират годишна винетка

В унисон със тактиката си за ускореното дигитализиране на съществени банкови и застрахователни процеси Обединена българска банка (ОББ) непрекъснато уголемява портфолиото от услуги, налични напълно цифрово в мобилното приложение. Физическите лица, български жители, към този момент могат да стават клиенти на ОББ напълно отдалечено през мобилното приложение, без нуждата от в допълнение евакуиране на приложението за издаване и валидиране на дипломиран електронен автограф Evrotrust . Услугата дава преимущества, измежду които спестяването на време и сключване на документи на хартия, както и визитата на физически банков клон. Регистрацията на нов клиент лишава сред 7-8 минути и се прави в няколко лесни стъпки.

Паралелно ОББ добавя и портфейла от застрахователни услуги, които се оферират през  мобилното приложение. Неговите ползватели към този момент могат да сключат застраховка Гражданска отговорност от ДЗИ непосредствено в . Предимствата на процеса са, че той също се прави напълно без нужда от посещаване на банков клон или осигурителен офис, а документите по застраховката се получават на определен от клиента адрес изцяло гратис. Потребителите получават напомнящи вести за идна вноска или изтичаща лавица, както и имат избор при заплащането на застраховката – разсрочено заплащане на 1, 2 или 4 вноски с уведомление при всяка идна. Клиентите също имат опция за прибавяне на спомагателни покрития по време на подписване на застраховката.

Застраховка Гражданска отговорност е вторият осигурителен артикул на ДЗИ, след застраховка Помощ при пътешестване, който се предлага през. Притежателите на транспортно средство могат още да закупят елементарно и бързо и своята електронна винетка непосредствено в с 6 лесни стъпки. Към момента потребителите, избрали това решение за закупуването на винетка, надвишават 20 000 в границите на 2021 година Винетките, които могат да се заплатят през приложението, са общоприетите – уикенд, седмична, месечна, тримесечна или годишна. Те могат да бъдат закупени до 30 дни преди мечтаната начална дата. Най-предпочитани, с близо 60%, са годишните винетки.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР