Регионалният министър Гроздан Караджов, който е в коалицията Петков от

...
Регионалният министър Гроздан Караджов, който е в коалицията Петков от
Коментари Харесай

ГЪЗАР: Гроздан Караджов се шири в 300 квадрата апартамент в центъра на Рим

Регионалният министър Гроздан Караджов, който е в обединението " Петков " от квотата на ИТН, ще се окаже най-имотният измежду сътрудниците си в Министерския съвет, сочи информация в имотното му положение съгласно регистъра на антикорупционната комисия.

Бившият съпредседател на Реформаторския блок единствено за една година е направил две тузарски вложения, на които и Кирил Петков, и Асен Василев могат да завидят. Първо си е купил близо 300 кв. м. апартамент в центъра на Рим с мазе и гараж, а по-късно се е сдобил и с чисто новия електромобил на " Мерцедес ", който коства баснословните над 150 хиляди лв..



Имотът в италианската столица той и брачната половинка му Цецка са придобили против " скромната " сума от половин милион евро. А с изключение на него, двамата имат разполагаем още с 2 жилището в софийските региони " Лозенец " и " Витоша ", къща в село Виноградец и обширна равнища.



А с изключение на с електрическия бенц Караджов и жена му карат още цели 4 коли - един опел, едно мини и един фолксваген, като прави усещане, че заможното семейство се глези с нова покупка на 4 колела на всеки 2 години.

Очаквано, семейството има да изплаща съществени заеми за над 1 милион евро, само че макар тях в сметките им свежи налични пари има за сумата от над половин милион, в случай че се броят и акциите на двама им в разнообразни сдружения и капиталови фондове.
ТЕМА преди 2 часа (обновена) 5077 преди 1 ден 13961 преди 2 дни 5041
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР