„Спрете това усилие сега“: Служители на Демократическата партия призовават лидерите да осъдят „Без етикети“ във вътрешен имейл

...
Регионалните служители на Демократическата партия тихомълком разпространиха това, което според
Коментари Харесай

Регионалните служители на Демократическата партия тихомълком разпространиха това, което според тях са инструкции от Националния комитет на Демократическата партия, заедно с предложения за това как местните партийни служители може да помогне да се осуетят усилията на групата No Labels да направи трета страна кандидатура за президент през 2024 г., показват нови записи, получени от CBS News.

„Трябва да направим всичко възможно, за да спрем това усилие СЕГА, а не да чакат, докато назоват билет и това стане влак-беглец“, каза представител на Демократическата партия в Юта в имейл, получен от CBS News. „И точно сега е моментът да действаме, докато конвенционалната мъдрост по този въпрос все още не е втвърдена и имаме възможност да я оформим.“

Когато беше потърсен за коментар, служителят предостави друг телефонен номер, но след това не отговори на последващите обаждания.

загриженост на гласоподавателите относно резултатите от анкетите на президента Байдън, както и възрастта и здравето му.

Демократите изразяват безпокойство, че усилията „Без етикети“ ще облагодетелстват само бившия президент Тръмп, който е фаворит на републиканците, като раздели гласовете, ако той стане номиниран от Републиканската партия в президентската надпревара през 2024 г. No Labels се класира за гласуване в 11 щата и работи по събирането на подписи в десетки други. Групата е събрала почти 70 милиона долара за своята инициатива за достъп до бюлетини.

Сенаторът от Западна Вирджиния Джо Манчин, демократ, който е привърженик на „Без етикети“, посочи, че обмисля да напусне партията и да се кандидатира с кандидат за единство, ако Тръмп и Джо Байдън са номинирани от съответната партия.

>

Имейлът на щатския демократ гласи: „DNC поиска от щатските и окръжните партии да не правят публични изявления в момента относно No Labels (въпреки че те са добре избраните длъжностни лица да говорят публично срещу тях).“

Продължава с изброяване на теми като тази: „Усилията на Партията без етикети са пряка заплаха за нашата демокрация и отварят ясен път за преизбирането на Доналд Тръмп. Освен това историята и данните показват, че няма действителен сценарий, при който No Labels да спечели с билета си от трета страна."

Основателният председател на No Labels и бивш сенатор от Кънектикът Джо Либерман и бившият губернатор на Мисури Джей Никсън, ръководител на No Labels инициатива за почтеност на бюлетините, изпратиха съвместно изявление до CBS News, изразявайки загриженост относно всякакви опити да се провали работата им.

"Опитът да се затвори No Labels не е атака срещу организацията. Това е атака срещу американската демокрация", се казва в съвместното изявление на Либерман и Никсън. „Американските гласоподаватели решават кой да гласува за тях и те са тези, които подписват петиции „Без етикети“ в щатите в цялата страна. Ето защо ние молим Националния комитет на Демократическата партия – който твърди, че защитава свободни и честни избори – да се оттегли и да спре всички усилия за ограничаване изборите на гласоподавателите на тези или каквито и да било избори."

Имейлът на представителя на Демократическата партия в Юта също търси информация за това дали местните партийни служители може да са се свързали от независимата група.

" Кажете ни какво чувате“, се казва в имейла. „Някой от No Labels свързвал ли се е с вас?“

Имейлът също съветва партийните служители да „излязат категорично срещу потенциалните кандидати за президент и вицепрезидент на Нидерландия и техните патетични политически позиции“.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР